Bemutatkoznak alapítóink
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Befektetési felhívás
 
 Perustajat
Csefkó Pál Tamás
Tutkija - Developer - keksijä.


  1967 Synnyin Budapestissa. Tulokset olivat erinomaisia ammatillisia Kiitos,
1981 -tallennus, ilman Tulin 30.sz. Teknikko ja ammatillinen koulu High School, jossa
1984 elektroniikassa teknikko "pätevyys hankittu.
1984-1997 puhelimitse Mekaanikko työssään useita kertoja, olen alkanut " erinomainen nuori ammatillinen tietokilpailu päällikkö, päästä ensimmäistä sijaa.
1986 Tietokone-näyttely Budapestissa Ensinnäkin alimmalla rakentamista kotona rakennettu tietokone.
  
  1984 alkoi " zéropoint energiaa " minun tutkimus, ja tänä vuonna olen rakennettu minun ensimmäinen invertereimet oma, joka jatkoi Sain nykyisen kehityksen minun laite. Nikola Tesla jälkeen innostus 1980-luvun lopulla ja vahvisti minua, Olen aina halunnut luoda kauniita ja kestäviä asioita kuin hän.
1998 omalla kaupat ovat auki, Megahertcz tekninen kauppa nimi, 2001 Olin perustamassa klubin Tesla , jossa tapaamme joka kuukausi ja puoli, ja avaruus energia, käsittelevät liittyvät laitteet ja keskustella niiden toimintaa.
2002 , hän perusti yhdistyksen Energitech jossa tapaamme kolmen viikon välein, luentoja pidossa Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen Unkarissa keksijät, kehittäjät ja teknisten julkaisujen jälkeen kiinnostuneille, ja tuotanto kypsä laitteiden tuotanto apua.

  2002 perusteltu Fluxus osuuskunnan , joka minulla oli puheenjohtaja, ja myöhemmin muutti Fluxus Oy -é johtaja olin.
2003 Aikuiset, kehittää ja valmistaa laitteita valmistavat Future 2003 Kft -t perustettiin.
2004 uusi keksintöjen CSP Energia Oy Englanti ja saksalaisen sijoittajat perustettiin osallistua kansainvälisille markkinoille. Myytävät 2005 Unkarin patenttivirasto on julkaissut vuosikertomuksen, että suurin osa maan patentti Olen Csefkó Paul Thomas on esitetty vuonna 2004, joka on nähtävissä Internetissä.

   2009 on perustettu vuonna O.YES.USA LLC. Company of America, kansainvälinen yritys, mies- Olin yksi toimitusjohtaja.
2009 100 ihme näyttely näyttää, miten nykypäivän onnistuneen kehittämisen Unkarin 100, keksintö. Suuri menestys, nähtiin 6 kuukautta, Olin vain alkaa näyttää, kuka pystyy näyttämään oman keksinnön 2. Maailmanlaajuisesti yli 1800 onnistunutta järjestetyssä mielenosoituksessa keksintö tutkimusta ja. Monissa maissa nuoret Nuori Tesla , tai jopa kutsutaan reinkarnaatio, toivon, kerran tarttuja mukaisesti tämä ihana nimi, ja mitä symboloivat.

  Keksintö-ja kehitys-in on parempi Tavoitteena oli saavuttaa tulevaisuudessa, lähinnä energia-alan Olen kohdistanut saada paremmin ja enemmän energiaa laitteet valmistautua ihmiskunnalle.


Bõvebben >


Yhteystiedot  >  
 
 
már magyarul van :)   not yet   noch nicht