Bemutatkoznak alapítóink
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Befektetési felhívás
 
 Oprichters.
Csefkó Pál Tamás
Onderzoeker - Ontwikkelaar - Inventor.


   1967 in Ik ben geboren in Boedapest. Resultaten waren uitstekend professionele Bedankt,
   1981 -in opname, zonder Ik kwam tot de 30.sz. Technicus en professionele school High School, waar
   1984-ben "elektronische technicus 'kwalificatie die wordt verkregen.
   1984-1997 per telefoon monteur te werken bij verschillende gelegenheden, ben ik begonnen met "De excellente jonge kapitein van het beroep "wedstrijd, het bereiken van de eerste plaatsen.
   1986 Computer Tentoonstelling in Boedapest eerste plaats op het laagste bouw van zelfgebouwde computer.
  
   1984 werd gestart " nulpunt energie " mijn onderzoek, en dit jaar bouwde ik mijn eerste invertereimet eigen, die nog steeds Ik heb aan de huidige ontwikkeling mijn toestel. Nikola Tesla na het enthousiasme van de late jaren 1980 en versterkt mij, Ik wilde altijd al een mooie en blijvende dingen te creëren . Hij is net als
   1998 in hun eigen winkels zijn open, Megahertcz technische handel naam,    2001 Ik was een van de oprichters van de club Tesla , waarbij We komen elke maand en een half, en de ruimte energie, omgaan met bijbehorende apparatuur, en bespreken hun activiteiten.
   2002 , richtte hij de Vereniging Energitech waar we elke drie weken ontmoeten, lezingen en presentaties in de wachtstand de vereniging bij elkaar te brengen in Hongarije de uitvinders, ontwikkelaars en technische publicaties na geinteresseerde mensen, en de productie van rijpe apparatuur voor de productie helpen.

   2002 -oprichter van de Fluxus coöperatie waar ik voorzitter was, en later Fluxus Ltd -e een manager getransformeerd ik was.
   2003 in de vervaardiging van de ontwikkelde apparatuur en gyártásérett Future 2003 Kft -t werd opgericht.
   2004 in de nieuwe uitvindingen om de CSP Energy Ltd Engels naar Duits bedrijf beleggers werd opgericht o deel te nemen aan de internationale markt.
   2005 in het Hongaarse Octrooibureau heeft in een jaarverslag dat de meeste octrooien van het land Ik Csefkó Paul Thomas is ingediend in 2004, die kunnen worden bekeken op het internet.

   2009 werd opgericht in O.YES.USA LLC. Company of America, een internationaal bedrijf met een collega- Ik was een van de gedelegeerd bestuurder.
   2009 in de 100 wonder Tentoonstelling laat zien hoe de hedendaagse succesvolle ontwikkeling van Hongarije 100, uitvinding. Een groot succes, werd gezien in 6 maanden, Ik was pas begonnen om te laten zien die in staat is aan te tonen uw uitvinding 2. Wereldwijd meer dan 1.800 succesvolle demonstratie gehouden een uitvinding uit onderzoek en uit. In veel landen, jonge Tesla , of zelfs als de reincarnatie genoemd, hoop ik, een keer grijpers in lijn met deze prachtige naam, en wat je te symboliseren.

   Uitvindingen en verbeteringen, al-el is een betere Mijn doel was om de toekomst te bereiken, vooral in de energiesector Ik gericht op een betere, en meer energie te krijgen efficiënte apparatuur voor te bereiden voor de mensheid.

 
 
már magyarul van :)   not yet   noch nicht