Bemutatkoznak alapítóink
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Befektetési felhívás
 
 Fondatorii
Csefkó Pál Tamás
De cercetare - dezvoltare - inventator


  M-am născut în 1967 la Budapesta. Excelent datorită rezultatelor profesionale la
În 1981 am venit la examen fără 30.sz. Tehnician Școala profesională și Școala secundară.
În 1984, "tehnician electronice" calificare dobândită.
   1984-1997 telefonul fără fir la un mecanic a lucrat. M-am dus de mai multe ori "master Electronics excelent tineri," eu sunt în primul rând de mai multe ori.
  În 1986, Facultatea de Informatică al expoziției Budapesta, am devenit premiul întâi cu cele mai mici computerul de acasă-a construit / set-construcție.

  În 1984 am început meu de cercetare, energie, și în acest an am construit prima mea invertereimet proprii, pe care am ajuns la îmbunătățirea continuă a modelelor existente. entuziasmul lui Nikola Tesla de după 1980 și consolidat la sfârșitul anului, am dorit întotdeauna să creeze o serie de lucruri frumoase și de durată decât El.
   În 1998, a deschis propriul atelier, denumit Megahertcz de tranzacționare tehnice în 2001, Tesla a fost un membru fondator al clubului, unde ne întâlnim în fiecare lună și jumătate, și domeniul energetic punctul zero, care se ocupă cu echipamente aferente, și să discute operațiunile lor.
  În 2002, am fondat Energitech de asociere, unde ne întâlnim la fiecare trei săptămâni, am prelegeri și demonstrații, asociația este de a aduce împreună în Ungaria, inventatori, dezvoltatorii și persoane interesate în următoarele publicații tehnice, precum și echipamente de fabricare mature pentru ajutor de producție.

  În 2002, am fondat cu Fluxus de cooperare / pe care am fost președinte, iar mai târziu a evoluat într-un director general Fluxus Ltd a fost mii.
În 2003, a dezvoltat echipamente de producție, a / Viitorul 2003 Kft-t / a fost creat.
  În 2004, la fabricarea de noi invenții / CSP Energy Ltd. / compania britanica infiintata de investitori germani, de a participa la piața internațională.
  În 2005, Oficiul Maghiar de Brevete a publicat un raport anual care de cele mai multe brevete țării pe Csefkó Paul Thomas a fost prezentată în 2004, care poate fi vizualizat pe Internet.

  În 2009 au fondat LLC O.YES.USA. Compania americana, companie internationala cu un coleg eu sunt în prezent președinte.
  În 2009, expozitia prezinta 100 de mirare cum de dezvoltare de astăzi cu succes a Ungariei 100, o invenție. Un succes mare, de până la 6 luni a fost mai vizibilă pe invenția mea. În întreaga lume, mai mult decât "1800 prelegeri la succes" de la o invenție și de la cercetarea mea. Sunt tânăr cunoscut sub numele de reîncarnare de Tesla. Sper că voi fi vrednic de o astfel de nume minunat, și care simbolizează.

  invenția mea și dezvoltare a unui viitor mai bun, am scopul de a atinge. Am vizat în principal în sectorul energetic la o mai bună, mai multe echipamente eficiente energetic și să se pregătească pentru omenire.

 
 
már magyarul van :)   not yet   noch nicht