Bemutatkoznak alapítóink
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Befektetési felhívás
 
 Founders
Csefkó Pál Tamás
Forskare - Utvecklare - uppfinnare


  1967 i Jag föddes i Budapest. Resultaten var utmärkta professionella Tack,
   1981 -inspelning, utan Jag kom till 30.sz. Tekniker och professionell skola High School, där
   1984 i "elektronisk tekniker, kvalifikationer som erhallits.
   1984-1997 per telefon mekaniker som arbetar vid flera tillfällen, startade fran den utestaende unga professionella quiz master, nar de första platserna.
   1986 Dator utställning i Budapest första plats pa den lägsta konstruktion av hembyggda dator.
  
   Ar 1984 började jag " zéropoint energi " min forskning, och i ar jag byggde min första invertereimet egen, som fortsatte Jag fick till den aktuella utvecklingen min enhet. Nikola Tesla efter entusiasm slutet av 1980 och stärkt mig, Jag har alltid velat skapa en vacker och varaktig saker än han .
   1998 i sina egna affärer är öppna, Megahertcz teknisk handel namn,    2001 Jag var en av grundarna av klubben Tesla , där Vi träffas varje manad och en halv, och utrymmet energi, arbetar med tillhörande utrustning, och diskutera deras verksamhet.
   2002 , grundade han föreningen Energitech där vi träffas var tredje vecka, föreläsningar och presentationer pa is föreningen är att föra samman i Ungern uppfinnarna, utvecklare och tekniska publikationer efter intresserade personer, och produktion av mogna utrustning för produktion hjälp.

   Ar 2002 grundade han Fluxus kooperativet som jag var ordförande, och senare förvandlas Fluxus Ltd - vars VD jag é.
   Ar 2003 utvecklade utrustning för tillverkning och produktion av mogna Future 2003 Kft grundades.
   Ar 2004 den nya CSP uppfinningar till Energy Ltd Engelska till tyska företaget investerare bildades för att delta i den internationella marknaden.
   Under 2005 har den ungerska patentverket publicerade en arsrapport att de flesta av landets patent Jag Csefkó Paul Thomas har lämnats in under 2004, vilket kan ses pa Internet.

   Under 2009 har vi etablerat O.YES.USA LLC. Company of America, ett internationellt företag som för närvarande peer- Jag är den verkställande direktören.
   Under 2009 100 undrar Utställning visar hur dagens framgangsrika utveckling av Ungerns 100, uppfinning. En stor framgang, sags i 6 manader, Jag var bara börjat visa vem som är kapabel att visa din uppfinning 2. Worldwide, ägde mer än 1.800 framgangsrik demonstration och találmányaimról kutatásaimról. I manga länder, nedan unga Tesla som , eller ens som en reinkarnation, hoppas jag, en gang gripdon i linje med denna underbara namn, och vad du symboliserar.

  Egna uppfinningar och förbättringar är en bättre Mitt mal var att uppna framtiden, främst inom energisektorn Jag riktade in för att fa bättre och mer energieffektiva utrustning för att förbereda mänskligheten.

 
 
már magyarul van :)   not yet   noch nicht