Bemutatkoznak alapítóink
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Befektetési felhívás
 
 
                ...... Mahdotonta ei ole tiedossa ......
                    Mutta ihme on odotettava.
                            ( mutta ei mahdoton.......)


   Jos teemme kaikkemme tietoa ....... sitten elämä olisi tylsää.       

        Luennot 100Euro + matka         puhelimitse sovittuna ajankohtana.


   Voivat tarkastella joitakin elokuvia / www.youtube.com sivu
   etsin tyyppi / cspenergy

   Ilmestyi / www.100csoda.hu sivusto. matkapuhelin virtalähde, ja ikuinen valo virta.

   Elokuva on saavuttaa/
   > http://www.youtube.com/cspenergy >
   > http://tv2.hu/100csoda/video/semleges-aram >
   > http://tv2.hu/100csoda/video/soha-ki-nem-ego-fenycsovek-fenycsogyujto-keszulek >
  

 • CSP-CONVERTER TOIMINNASTA teoreettisen perustan.

  Sähkömagneettisten ilmiöiden tieteellisen tutkimuksen lähes sataviisikymmentä vuotta taaksepäin. Teoreettinen perusta nykypäivän sähkön edelleen yleisimmin käytetty ja hyväksytty Maxwell - osa yhtälöitä. Maxwell - yhtälöt ovat edelleen ajankohtaisia, mutta käämivirralla eivät sisällä minkäänlaista kuvausta. Sähkön ja sisällön välistä suhdetta kvanttimekaniikka, kvantti syvyys tulkita. Tänään on myös mielenkiintoinen luonnonilmiöt kokenut gömbvillámokra, selittämään ilmiöitä, kuten sähkön, tämän päivän mitään teoreettista taustaa. Muilta osin tehopuolijohteiden soveltamisesta, kehityksestä, joskus satunnaisesti kokee voimakasta sähkön purkaukset, jotka eivät ole energeettisesti tai fyysisesti ei voi tulkita.

  Alla olevissa kuvissa on selvästi esimerkki, jonka minä myös todistamassa kehitystä puolijohde tuotetaan sisällä kerääntynyt energiankulutus puolijohde sulkemalla ja oviaukko lakkinsa. Mielenkiintoista, että pallo-salama muutaman sekunnin tehdä elinkelpoisina.

                      

  CSP - muunnin näitä kohtia, energiat täysin turvallisesti käyttää, jotta saavutetaan paras hyötysuhde.

  Vuonna perinteisen valta R johtimen resistanssi R x I neliön wattia antaa pois lämmitysteho. virrat matalan lämpötilan suprajohteet ei lämmöntuotto, eli leviämiseen ilman erityistä johdinta. BCS-teoria suprajohtavuuden alhaisissa lämpötiloissa bosoni pareihin elektronien ja niihin liittyvien tilastojen osalta kaikki johtavat matalan energian elektronit tiivistetyssä tilassa, joka on elektronin "neste" energiaa ei voi toimittaa johtavaa materiaalia atomien tai atom-baareja. Myytävät BCS-teoria, suprajohteet, mikroskooppinen kuvaus B Arden, C ja ooper S chrieffer vuonna 1957.
                
  Ilmiö on edelleen fyysisesti on helpompi tulkita, elektroni paria fyysistä käyttäytymistä näennäisesti menettää sähkövarauksen (lyhyen aika, kun taas energia levitä kapellimestari), joka ei veloita sähkömagneettista vuorovaikutusta aineistoa ilman atomien ja näin lämmönhukkaa, eikä voi esiintyä. Tämä käyttäytyminen elektronin pareja aikanaan soveltaa. Ilmiö suprajohtavuus, periaatteessa jopa tiedon, jos kaikki eivät aineisto on jäähtynyt, vain tehdä ajo elektroneja tilaan, jossa ulkopuolella (kun kasvatuksesta pari) paria elektronien ikään kuin suprajohtavuus olisi syntynyt. Tämä hiukkasen ominaisuudet monimutkaisten valta kuluttaja ei keskimääräinen ero nykyisen ja tavanomaisin ehdoin, missä tahansa muodossa.

  Tämä uudentyyppinen sähkön edellyttää uusien ns monimutkainen tehomuuntaja, mikä on tavanomainen maksu pitkäaikaiset ja supra-ajo, kokenut samanlaisia ??ominaisuuksia osoittavat hiukkasten virtaus, tässä tapauksessa kierteen flow " yhdistelmä. Monimutkainen hiukkasten virtaus suorituskykyä kulkua magneettisen energian muuntajan, ilman täydellistä muutosta, vielä tuntemattomalla tavalla tapahtuu. Tämä on viime kädessä keino uusi kuvaus johtuminen.  CSP muunnin impulsely toimivat luo paremman johtavuuden johdot niin, että kuluttaja, kuten taajuusmuuttajat ovat perinteisesti. Tämä laite tehokkuutta, joka parantaa sekä kuormitus kasvaa, ja CSP muunnin toiminnan aikana akun positiiviseen maksu ja päälle jokaisen syklin edes takaisin elvyttämiseksi.

  Tämä uusi tekniikka, ja henkilöstön tulos uusien teknologioiden, tämä periaate on todennäköisesti saavuttaa ratkaisu.

    

 • CSP-CONVERTER TOIMINTA ominaisuuksia.

  Periaatteessa CSP muunnin korkean suorituskyvyn elektronisia laitteita, jotka pystyvät toimimaan. poikkeuksellisen pieni koko toimintaa koskevat erityiset periaate johtuu. lämpeneminen Laite on selvästi alle standardin taajuusmuuttajat, tehovahvistin ja muuntaja lämpötila Pitkän elämän alle käyttölämpötila-arvoja.

  CSP-riippumaton maanpäälliset muuntimia erotusmuuntajia, siksi on hyödyllistä elämää turvaominaisuudet.

  Erityisesti keskisuurten toroidaaliset muuntajat ja kelat käytetään elektroniikan ansiosta nopeasti ja korkean intensiteetin felfutású ajaa pulssi virtaukset. toroidimuuntajaa, taajuusmuuttajan nimellisteho osa suunnitelluista, niin ala-puolella huomattavasti korkeampi kuin magnetointi muuntajan rauta kyllästysarvosta materiaalin.

  Sitten toistaiseksi tuntematon, edellä mainittu uusi fysikaalinen ilmiö johtuu sähköenergia on ainoa mekanismi, voi siirtää muuntaja, joka ei vaadi täyttä magneettisen energian käyttöön sähköenergiaksi.

  Nykyinen suorituskyky kulkua magneettisen energian muuntajan, ei ilman täydellistä muutosta, vielä tuntemattomalla tavalla.

  Lopputuloksena on, että muuntaja voidaan merkittävästi pienentää kokoa ja painoa siirrettyjen on suhteellisen suuri verrattuna sähkön.
  CSP muunnin , kun pulssin tila ja erityinen kytkentäsyklillä akku on ladattu, niin seuraava jakso lastattu pienestä teho elvyttää akun ympärillä.


    

 • ERITYISVAIKUTUKSET tulo:

  CSP-muunnin Koska ohut akkuvezeték - Esimerkiksi 40-60 ampeeria virran voimakkuus välittämisessä entisen, 8-10 mm eikä kuparilanka 4-5 mm kuparilankaa riittää
  paristot CSP muunnin on käytetty, ilman vaurioita yli sallittujen enimmäismäärien syvänmeren piirtää uudelleen vaarantamatta latautumiskykyä Uudelleenlämmitysohjelma, kiitos.

    

 • KÜLÖNLEGES HATÁSOK A KIMENETEN:

  CSP muunnin erinomaiset toleranssi iskukuormat jopa viisi kertaa nimellisteho on sietävät muutaman sekunnin (esim. moottorin alkaen)
  sähkömoottorit ovat mekaanisesti estää sähkön normaalista käyttäytymisestä helposti pienentää välttää oikosulkuvirta moottorin kasvaa, ja lopulta vika. Myytävät Jos useampi kuin yksi sähkömoottori toimii samansuuntaisesti invertteri, voit joko seistä Uuden moottorin mekaaninen tyyppi sähkövirroista toimiva moottoreita, ohittaen jotkut takavarikoiduista moottorin
  Erittäin johtava neste on suuri vikavirrat huolimatta säilynyt toiminnallinen, sähkölaitteet, eikä vaurioita taajuusmuuttajan.

  CSP muunnin lähtömodulien ovat käytettävissä vain yhdistää elektronisia komponentteja lisääntynyt. Suorituskyky suurentaa tai pienentää sekä tyhjäkäynnillä ja kuormitustilanteelle voidaan tehdä, mutta eivät ole haitallisia vaikutuksia kuluttajien valta muuttaa käytön aikana on tasaista.

  CSP muunnin ulostulo kytketty kuluttajille ilman eristystä upotettu veteen ilman oikosulun syntyä. Tämä on kaikki harjat, hiiliharjat, ja pyörrevirtajarrujen moottorit ovat tehneet, ja jopa lamput ovat myös nähneet elokuvia. Neste Unkarissa juomaveden standardi. Operatiivisen valmiuden moottoreita myös lakkaa, kun NaCl lisättiin vettä parantaa sähkönjohtavuus, mitä on tehty tankki (10 litraa vettä, 20 C 1000 g suolaa) on lisätty. Myytävät Koko keston prosessi voisi venyttää veteen ilman sähköiskun vaara. Kokeilu saattaa toistua, kun maadoitus johdin on liitetty vesi-eikä yksikään niistä märkä, märkä maa oli perusteltu. Yksi tuotoksen muuntajan ja maadoitus Vuosina koskaan mitattu yli 30 V tyhjäkäynnillä jännite.

  CSP muunnin on käynnissä häiriösignaaleja havaittiin, että EMC Saksa - tech vahvistaa mittausten laboratorio 30kHz - 1GHz. spektrin mittaus. Unkarin maa laajakaistayhteyksien Spektrianalysaattori mittaukset HM EI - rt Testi lab olivat 200Hz - 3 GHz välillä eri tutkittu, eikä häiriöitä ei voitu mitata, vaikka anturi on kelataan CT- tuotoksen johdot.

  Nykypäivän muuntimet, taajuusmuuttajat Vakiotehon kaksinkertaistaa niiden suorituskyky voi antaa muutaman ms, Sen sijaan, CSP muunnin vakio teho 4-5 kertaa on myös mahdollisuus majoittua useita sekunteja.
  Koska sähkö on neljä viisi kertaa suorituskyky tikkaat toiminnassa, eli 500 oli 2000 Was sähköstartilla taajuusmuuttaja on käytettävä. Olen rakennettava laitteet pystyvät omien nimellistehostaan ??riittävän suuri sähköinen käynnistää ja käyttää, mutta mitään tehokkaampia sähkömoottoreita pystyy palvelemaan.

    

 • TECHNOLOGIA LEÍRÁS A CSP-KONVERTERRÕL .

  löydettiin uusi fysikaalinen perusta on nyt pois tuotannon laitteet, jotka ovat hyvin tunnettuja invertterit ja UPS (UPS), uusi ruokavalio, erityisesti hyödyllisiä ominaisuuksia. CSP muunnin 1 ja korvaa 3-vaihe verkkojen liikaa.

     CSP-muuntimen kokoa ja painoa. Edellä käy ilmi, että tämä uusi tekniikka on uudistettu al-laitteet perinteinen muuntaja tekniikka hyödyntämällä korkean suorituskyvyn, voimakas, erittäin lyhyen ajan vaihtaa puolijohteissa käyttää pulssin mahdollisuuksia teknisiä etuja. laitteiden muuntajissa käytettyjen geometrian 2/3-ra vähennetty minimiin.

     Start-up kuorman. Edellä osoittaa selvästi, että CSP muunnin tärkein etu on luonnollinen muuntajan mahdolliset ominaisuudet, ja se on hyvin muodostavat vakaan järjestelmän, jota on vaikea tasapainottaa toiminta vihje on hyvin vastaa hinnat liian korkeiksi. CSP muuntimet useita sekunteja, 3-4 kertaa ylikuorma voi kestää jopa sopeutua äkillisen useita iskuja hinnat liian toimii kuten sähkökäynnistys. Tämän vuoksi soveltuu teollisuuskäyttöön, erityisesti paikoissa, joissa ei aina ole mahdollista odottaa korvaavan generaattorin käynnistys-ja verkon synkronointi. (Esimerkiksi kemiallisia voimaloita, jotkut terveys yms).

     3-vaihe moottori ajaa. kohta osoittaa selvästi, että laite on 24 voltin akun napajännite ei ole vain yksi vaihe, mutta kolmivaiheisen häiriöttömän sähkönsyötön lähde pystyy käyttöjärjestelmät.

     elämä - ja terveys. kohta osoittaa selvästi, että johtava neste eristetty uppoavaa sähkömoottori liittimet Oli mitattavissa jännite on 233,7 kuitenkin muutaman senttimetrin päässä kuluttaja on saanut vain 5-alijännite voidaan mitata! Tämä ominaisuus myös lisätä uusia käyttömahdollisuuksia.

  Koska tehokas laite toimii vakaa, mikä voi tarjota kaikille kotitalouksille sähkön kysyntä ilman tavanomaista kotikäyttöön muuttaa meidän pitäisi.

     vaihtoehtoisia energialähteitä. kohta osoittaa selvästi, että sopii hyvin (Aurinkopaneelit, tuuligeneraattorit) soveltamista myös). Koska ominaisuuksia voidaan käyttää korvaamaan DC veto myös johtaa huomattavan suuria ja laihtuminen, puhumattakaan moottorin edut sovelletaan. Lähes välittömästi sovellettavia aluksen virtalähde tai sähköinen aluksen toiminnasta, joka palvelee myös merkittävä rooli ympäristönsuojelussa.

  CSP muunnin lähtöjännite on + / - 10% - ja vain vaihtelun välillä, riippuen kuormasta, joten perinteinen verkko virtaus kolmiulotteinen induktiivinen, kapasitiivinen ja Resistiivinen kuluttajille voidaan käyttää ilman mitään muutoksia siihen.

    

 • Standardit.

  EU-direktiivit: 89/336/EEC, 73/23/EEC.          > http://mmfk.nyf.hu/min/ipar/i12.htm >
  Disorder-säteet: MSZ EN 55022B.                  > http://kekecmiller.hu/data/Szabvany/norms/msz-en-55022.pdf >
  Magneettista säteilyä: EMC 95/54EG.             > http://www.autoemc.net/Papers/Government/EMC%20Guidance%20V4 >
  Security Technology: MSZ EN 60950/2001.    > http://www.mszt.hu/ikta/mv-2.html >
    

 • -sovellusalueilla.

  Jos ihmiset saavat jonkinlaisen energiantarvetta itsesäilytys ja työ. Laitteita, jotka alue on erittäin laaja ja monipuolinen: hylätty, eristetty ulkomaailmasta alueilla vaihtelevat avaruustutkimuksen. Lisätietoja alla esiteltiin sovelluksen tai käyttää alueet sähkölaitetta.


                    

  • Maantieteellisillä alueilla, joilla ei ole tai ei sallita ja ei ole mahdollista sähköverkkojen rakennus, kuten suojelun Kentät, metsät jne.. On ratkaistava Akun laturi yksikkö, joilla varmistetaan palvelut-se loputtomiin jotta haluttu määrä energiaa.
  •                    

  • sivilisaatio syrjäisillä saarilla, kadonnut, hylättyjä alueita, kuten.: Maatilat, ratsastus, loma-asunnot, maatilat, loma-asunnot ja perhe sähkö varmistettava, että toimitukset alueen viihtyisyyttä Korotuksen taso tai matkailukohde houkuttelevuuden parantamiseksi meidän laitteet ovat ihanteellisia.
  •                    

  • Ryhmä tai yksittäisiä tutkimusmatkoja kannettava virtalähde lähes välttämätöntä. Kartografia, luhistua, kiipeilyä, Pole-R, jne.. Näistä paikoista otamme aina laitteen mikä on tärkeä energiahuollon, kuten.: viestintä laitteet, tietokoneet, Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, valonlähteet, jotka ovat lähes kaikkialla on välttämätön.
  •                    

  • Survival sarjat olisi perustason virtalähdettä. kuin lentäminen, ei haittaa painelaitteiden suihkuttaa vettä laivoilla tai esteitä täydellinen toiminta, ja muut ajoneuvot aluksessa ja olennainen tarvike missään tapauksessa taas meidän laitteet voivat myös toimittaa akku teho laitteita.
  •                    

  • Sotilaalliset sovellukset, laitteisto on käytössä useissa korkean käynnistysvirrat varmistaa, joiden on vaikea korvata generaattori järjestelmiin. keveys ja ali ulkoisille vaikutuksille sekä jalkaväen vie kannettavan akun, koska se toimii täydellisesti. Lähes kaikki taajuus ja teho laitteita on käytössä tai käyttöön muodossa.
  •                    

  • Palokunta, ambulanssi, pelastuspalvelun käytettävät laitteet ja tarpeisiin energian varat, on täysin soveltaa laitteeseen. Tai asennettu kaikenlaista tai hankkia muodossa. voidaan helposti integroida sovellusalueita, ja korvaa täysin fossiilisen energian, generaattori, tai jopa vaatia Voit myös työskennellä yhdessä heidän kanssaan mahdollisuuksia palvella paremmin tarpeita.
  •                    

  • Katastrofien ehkäisy ja turvallisuus on tärkeää, koska se on paljon vähemmän herkkä ulkoiset tekijät, kuten toimivat periaatteessa perinteisen invertterit, generaattori järjestelmät täysin poikkeamien hiljaisempia ja luotettavan toiminnan. Katastrofialueiden pelastus, purku-, rakennus-, jne.. munkálatainál myös voi palvella kaikkia energian tarve turvallisesta käytöstä, tai 1 tai 3-vaihe voi olla.
  •                    

  • Kehitysmaat, sairaalat, sairaanhoitaja-asunnot äitiys, varavirtalähteellä paikkoja, ja samoissa paikoissa yksikkönä UPS (UPS-järjestelmä) käytettäväksi korvaamaton tämä arvo, paikat, koska UPS - ei tarvitse käyttää k leikkaus lopettaa, jos ei ole sähköä, ja odottaa, kunnes hän nousee valtaan. CSP järjestelmän avulla nopea ensiapu-keskusten ja mobiili ensiapu keskuksia voidaan asentaa paikkoihin, joissa ei ole verkkoa on rakennettu.
  •                      

  • Käyttämällä langattoman sähkölaite on etuasemaa jos yleisö ei tiedä, eikä sitä voida käyttää joko sähkö-tai sähkölaitteita. Paristot on helppo käsitellä ja nopea Lähetä taata käyttäjille mahdollisuus varmistaa kaikkina aikoina. Laitteet ovat herättäneet laitteet nopean toimituksen voimalaitoksia rakennetaan kylvää. Joitakin laitteita voidaan valmis nostamaan aurinkopaneelit ja tuulienergian vastaanottoon, joka paristot nopea lataus on ratkaistava paikallisesti.
  •                      

  • Turvallinen sähkölaitteiden märillä, kosteissa, märissä olosuhteissa. Erinomainen ja toimia ilman sähköiskun vaaraa Varmista sähkölaitteet, erityisesti vaikeissa ympäristöolosuhteissa, vaikka pl.: korkea kosteus lähellä vesiputouksia ja trooppisia, viidakko, sade, vedeltä, tulva jne..
  •                      

  • Teollinen toiminta palveluksessa sähkömoottorit valtaan, joka voi olla 1 - tai 3-vaihe. Vaikka voisin mainita, mutta valaistus-, sähkö energian ja liiketoiminnan muut saamiset toimittaa. Öljynporauslautta, pumput toimivat louhokset, jossa kaasu on räjähdysvaara johtuu jatkuva turvallinen käyttö hissien, Luolissa valaistus on varmistaa, että happea, ilman jne..
  •                      

  • Rakennukset ja muut rakennelmat käyttää virtaa sähkö kuluttajille. Ennen käyttöönottoa sähkön rakennus voi alkaa, eikä tarvitse odottaa käyttöönottoa. Siirtokalusto, nosturit, betonimyllyt, kuljetushihnojen jne.. turvallinen toimintaa, ja ne ovat välttämättömiä valtaan laitteeseen. Laitteiden käyttöön, lattia-tai rakennuskohteiden osat myös täydellinen energiahuollon, joko 1 tai 3-vaihe voi olla.
  •                      

  • Inverter-ja energia käytetään hätäavun ja (Invertteri ja / tai keskeytymätöntä virtalähde, UPS) - Kent käyttämällä uusiutuvia hyödyntäviä järjestelmiä. Palvelut-perinteisistä Taajuusmuuttajat paljon kauemmin kuin voimme tarjota sama energia niin paljon akun kapasiteetti järjestelmä jatkuvasti uusiutuu akkuja, ja siten lisätä painejaksomäärän, ja niin ne on korvattava myöhemmin.
  •                      

  • Kaupunki-ja kaukoliikenteen virtalähde, esimerkiksi.: amfibinen linja, johdinautoilla bussit, raitiovaunut, Junat (lanka säilyy liikenneyhteydet), jne.. Koska erikoisvälineitä toiminta sähköautojen lykkäämään matkan pituus on vähintään 20-30%.
  •                      

  • Electric henkilöautoja tosiasiallisesta soveltamisesta liikenteen mikä saattaa huomattavasti kauempaa on sama maksu Akun kapasiteetti, mikä periaatteessa toimivat kuin tavanomaiset ajoneuvot. Asuntovaunut operaation soveltaa sähköisiin kuluttajille.: Tarjoilu energia alla camping laitteet, Suurempien ajoneuvojen aluksella, sähköinen siivouskoneet toimia enää mutta silti voisi mainita muita pienempiä ajoneuvoja, sekä.: (Car-golf, jäätelö-autot, matkaviestinnän liikevaihto) palvelemaan energiantarvetta.
  •                      

  • Veneet, jahdit, purjeveneet, perämoottorit (käynnistimet peräsin ja moottori käynnissä). Nämä ovat rakenteita, tasavirta moottorit suoritettu, ja korkea energian kysynnän vuoksi kaapelointi voi siis vain ajoittainen lämmittää laitos toimii. Kuitenkin tilasto järjestelmät voidaan ratkaista jatkuvaan käyttöön, vähemmän tappiota.
  •                      

  • Liikunta, esimerkiksi.: Sukellus joissa on tärkeää käyttää energiaa eristäminen energian meillä on vettä, ja on tärkeää, paino / teho suhde. Kuumailmapallo, joka taas voisi mainita lainkaan edellä, ilmailu-, navigointi- turvallinen energiahuolto aluksella instrumentointi, jossa turbiini generaattorit ja käyttövoima loppuu jne..
  •                      

  • Virransäästö on yötä päivää tilassa käyttää. Island tila toimi omakotitalot, tehtaita. ja muut palvelut, ulkopuolella opasteet, valaistus ja pintojen valtaa, niin paljon nopeammin sijoituksesi, koska sinun ei tarvitse sähköverkkoihin on palvella energiantarvetta. Jos investointi voidaan saada takaisin pitkällä huoltovapaa, toisin kuin niissä paikoissa, joissa löydät energiaa telepalvelut.
  •                      

  • Hankittava viihdekeskus, roadshow tapahtumien ääni ja valo energiahuollon tekniikkaa. Näiden lisäksi, kohdat hakemus on perusteltu, koska monissa paikoissa räjähtävä voima asettaa virtalähde.
  •                      

  • Välittäjä autot, kamera elokuva ampua, valaistus-, viestintä-ja muut laitteet palvella. Samoin generaattorin järjestelmiä, joilla varmistetaan pääosassa, Käyttämällä laitteita tässä pienempiä autoja voi olla välittäjänä, tai useampaa elementtiä voivat kuljettaa, ja kierto taustamelua on vähennetty pois-operaation takia akku.
  •                      

  • Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, on tärkeää mainita tilaa, jossa paljon meidän varusteet voidaan käyttää. Holdjármûvek, Lunar Module, satelliitit, virtalähde ja ajonhallinta, Käyttämällä laitteita, jotka voivat tehdä matkan paljon, paristot pitempi elinkaari johtuen jatkuvaa uudistamista. Ei väliä paino / teho-suhde, ja luotettavuus. Kalustomme on paljon vähemmän arkoja vastata ulkoisen säteilyn ja magneettikenttiä, sillä laite ei sisällä prosessoreihin perustuvissa järjestelmissä ja valvontaa.


    

 • Kaikki edellä mainituilla aloilla sähköinen aktiivisuus suoritetaan valtaan kulutuselektroniikan laitteet. Tila on annettu, koska elämä energia laajennettavissa vähintään 30%, joten niihin liittyvät kokonaispinta-ala voi olla edullisempaa asemaa CSP laitteiden käytössä.
                                                  Klikkaa kuvaa nähdäksesi lisää kuvia.


  belépés - háromfázisú motor hajtás    

 • 3-vaihe moottori ajaa.

  Akun jännite laitteet 24Voltos käytettävä erittäin tehokkuutta teollisuuden 3-vaihe moottoreille ja pumpuille. Perinteisissä invertterit, áramátalakítókkal vastaan ??(joka ei ole niin helppo vastata korkealentoinen tai shokki virtaukset, meidän laite, kyky suorituskyvyn asianmukaiset sähkömoottori toimii. Vaihtosuuntaajien normaali he voivat tuplata suorituskykyä muutaman soti-sekundumig valettu, kun suorituskykyä CSP Converter pystyy jopa 5-6 kertaa varmistaa tuotannon jopa useita sekunteja. Hyvää palvelua voi työskennellä ulkopuolella kunnossapito, Korjaus, kokoonpano pelastus ryhmät, energia kokouksessa.
     Lisää kuvia  > >  belépés - indítási terhelés    

 • START LOAD.

  Perinteisissä invertterit, muuntimet al- vastaan ??(joka ei ole niin helppo vastata korkealentoinen tai shokki virrat ja verkostot, tuottamat häiriöt ja kuluttajia), suorituskyky meidän laite pystyy asianmukaiset sähkömoottori toimii. Vaikka taso invertterit pari voi tuplata suorituskykyä milisekundumig valettu, kun suorituskykyä CSP Converter pystyy jopa 5-6 kertaa varmistaa tuotannon jopa useita sekunteja. Tietoja laitteet teollisuuskoneet voidaan käyttää erittäin tehokkaasti, hyvä palvelu voi työskennellä ulkopuolella kunnossapito, Korjaus, kokoonpano pelastus ryhmät, energia kokouksessa. Se toimi sellaisenaan.: pyörösahat, kulmahiomakoneita, moottorisahat, leikkurit, ja karvanleikkuukoneet, jotkut hitsauslaitteet, jne..
     Lisää kuvia  > >  belépés - Vezetékméret    

 • Wire vähentäminen.

  Laitteet, toimintaperiaate seuraa paljon pienempi poikkipinta-linjat voi tehdä paljon enemmän valtaa sitä käytetään, kun sinimuotoista valvontaa. Kiitos tästä valvonnasta joka tietenkin me suojelemme patentteja (rekisterinumero: P0800658, 11/10/2008) paljon rautaa käytettyjen muuntajien - ne aiheuttamatta haittaa - alennetaan 1/5-ére heidän tapauksessa tietenkin, vaikka Lisäksi teho.
     Lisää kuvia  > >  belépés - akadály    

 • MEKAANISET esto kuin STEP suoja.

  CSP-muunnin kuin voi todeta, että jos Käynnistyksen aikana tai mekaaninen esto tapahtuu, kuluttajat eivät pala alas ja mennä konkurssiin, tietenkin pienempi väli. Lopettaminen esto kuluttaja toimii edelleen samalla tavalla kuin ennen. Esto aikana järjestelmä rajoittaa suorituskykyä kuluttajan suojaa sitä vahinkoja. Tietenkin enemmän kuluttajien kanssa tapauksessa estää laitteen aikana pysähtyy tai hidastuu, mutta muut kuluttajat jatkaa toimintaansa ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.
     Lisää kuvia  > >  belépés - Visszatöltõ impulzusok    

 • Akun suojaaminen, talteenotto.

  CSP huolehtii muunnin on kytketty niihin uudistaminen akkuja, koska kukin regeneratiivisen sykli jokaisen pulssin ruokkivat niitä, jotta peruuttamaton fysikaaliset ja kemialliset prosessit lejátszódását, joten paristot pidempään ja enemmän kapasiteettia tulee perinteistä käyttöä niitä vastaan.
     Lisää kuvia  > >  belépés - gyorstöltõ impulzusok    

 • Pikalataamiseen AKUT.

  CSP-muunnin ulkopuolinen takaa nopean lataa takaisin akkuja, koska kukin Kunkin syklin regeneratiivisen energian pulssien ruokitaan paristot, jotka liitetään välittömästi, jolloin paristot pidempään ja enemmän kapasiteettia tulee perinteinen maksua vastaan ??käyttää. CSP-järjestelmä epätavalliset tasajännite ladata akkuja, mutta erityisen laturi AC pulssi on sovellettu. Tällä menetelmällä saatiin aikaan latauksen akut ladattuina, nopea, ja saavuttaa mahdollisimman kapasiteettia.
     Lisää kuvia  > >  belépés - kimenet
    
 • KULUTTAJAT ylikuormitus.

  ACSP toimivat kuluttajien Converter kestettävä entistä ylikuormitus Lisäksi, koska jos verkko toimii, nénk ne onko induktiivinen, kapasitiivinen tai resistiivinen kuorma keskuudessa. Saamiemme mittausten 220V sipulit impulsiivinen sietävät jopa 350-400V oli myös ilman vaurioita.
     Lisää kuvia  > >  belépéps - napelem

  belépés - szélkerék    

 • Vaihtoehtoisia energialähteitä.

  CSP-muunnin vaihtoehtoisia korkean toimivan yhdessä Kaikki vaihtoehtoinen energianlähde, joka voi olla esimerkiksi.: tuulivoima, aurinkoenergia, tuotanto joidenkin laitteiden muodossa AC / DC syntyy, joten jännitystä kuluttajan kunkin tason olisi tässä hyvä voi olla merkitystä sovellettaessa meidän laitteita. Laitteiden laajempi levittäminen kustannukset 1kW ja takaa hyvän hyötysuhteen sekä paremmin kuin laitteet toistaiseksi käytetty.
     Lisää kuvia  > >

     Lisää kuvia  > >


  belépés - méretek


    

 • CSP-CONVERTER koon ja painon.

  CSP-CONVERTER paino / teho-suhde jopa samanlainen kiertävä virta jalostajia ja invertterit paljon suurempi mitat ja paino verrattuna meidän laitteeseen.
  Edellä mainittujen edullisin ominaisuudet Lisäksi mieluiten laitteet ovat nyt paino ja koko laitteista 1/3-át tuskin saavutetaan, ja jopa ylittää joidenkin tietoa, jotkut heistä.
      Lisää kuvia  > >  belépés - hálozat


    

 • UPS-järjestelmä, verkko yhteensopivuus.

  CSP yhteensopivuus suuritehoisia muunnin. Ei ole tarvetta monimutkaisen verkoston seurantajärjestelmiä, kuten perinteiset invertterit. Markkinat ovat vain invertrereknek muutama prosentti verkko voi toimia rinnakkain, ja on vain pystyy ratkaisemaan monimutkaisia ??elektroniikka. Sen sijaan CSP muunnin - kuten verkkoyhteys Tällä hetkellä valtaa verkon taajuutta, ja tämä on usein niiden valvonta, onko 50 tai 60 Hz tietysti paljon korkeampia rajoja, toimivat laitteet. Jos verkko on irtisanottu samana ajanjaksona jatkaa energia verkkopalvelu kohti, ja mikä tärkeintä, ettei siirto aikaa.
     Lisää kuvia  > >
  belépés - mobil


    

 • CSP muunnin Mobility.

  CSP-CONVERTER erinomainen liikkuvuus. Myös me suojelemme patentti (rekisterinumero: P0402442, 26/11/2004) Ei ole tarvetta fossiilisen energian, monimutkaisia, ja siten saastuttavat ympäristöä räjähtävä generaattori sen varmistamiseksi, virtalähde. Järjestelmämme kykenee käyttämään sisäänrakennettu paristojen ja pistorasiaan tarjoavat ravintoa kuluttajille, mitä se voi olla, että kuluttajat voivat pl.: induktiivinen, resistiivinen ja kapasitiivinen. Vaikka nämä asiakkaat toimivat turvallisen verkko olisi kytketty berendezéseinkrõl kuten, mutta täällä se on mainittu turvallisuutta, koska se on riippumaton maapallon vuoksi kuluttajien mahdollista pudota veteen ei ole vaarallista, koska se on riippumaton maapallon.
     Lisää kuvia  > >  belépés - hibrid


    

 • CSP-muuntimen hybridisaatiolla.

  Muuntimen korkean CSP hybridisaatiolla. Ei ole monimutkaisia ??elektroniikan järjestelmiä siten, että tuotoksen, laitteiden Liitä tuloste mitään resursseja samanaikaisesti. Järjestelmä pystyy verkon tai fossiilisia energialähteitä toimiva generaattori AC lähtöjännite luoma järjestelmä voi toimia rinnakkain, ja heti kun kytket laitteen ulostulo toiseen äänilaitteen generaattori luo hybridi järjestelmä, Myös me suojelemme patentti (rekisterinumero: P0800780, 30.12.2008) Koska rinnakkainen järjestelmä sidottu akku on tyhjä, se valmistuu. Jos CSP-muunnin, kytke se kerääjä, Tällä hetkellä valtaa sen taajuus, ja rekisterinpitäjällä on oma taajuus, joko 50 tai 60 Hz. Poistaminen generaattorin jännite, sitten samaan aikaan, jatkaa ominaisuus teho liitin kohti, ja koko ajan vaihtamatta.
     Lisää kuvia  > >  belépés - környezetvédelem


    

 • Ympäristönsuojelu.

  Suuri merkitys ympäristönsuojelun CSP on lamppu sytytysjärjestelmä järjestelmä, koska sen soveltaminen loisteputket eivät pala pois, käytti loistelamput myös jatkaa toimintaansa. Paristoja, puhumattakaan Katsoo, että koska uudistamista paljon vähemmän akkua on hävitettävä tietyn ajan. Berendezéseinkkel käytettäviin paristoihin ja vaihtoehtoisten energian Käyttämällä paljon pidempi käyttöikä tulee, kun tekniikka on sovellettu. Näin ollen CSP järjestelmää käytetään akun voi olla 2-3 kertaa verrattuna normaaliin sovelluksiin. Siksi kustannukset ympäristöystävällisten ratkaisujen pian perittävissä siten, että ne tulevat jopa halvempi. On siis selvää, että ympäristö on vähemmän uhkaavia ja saastuttavien voimaloiden on rakentaa, jos laite leviää arkipäivän elämää.
     Lisää kuvia  > >  belépés - környezetvédelem


    

 • Entsymaattinen YMPÄRISTÖNSUOJELU.

  Kiitos kollegoiden ulkomailla keksinnön ympäristö on erittäin tärkeää, nämä Uuden entsyymivalmisteita käytetään suurta tehokkuutta. Öljyn ja fenoli puhdistus ja hävittäminen johdannaisten muut vaaralliset jätteet, puhumattakaan. Palauttaminen ekologinen tasapaino luonnon vesillä jätevedet, jäteveden puhdistus. Nämä ympäristöystävällisiä ratkaisuja aikaisemmin tuottoa, koska se ei koske maa uudelleen kultiválás kallista. On selvää, että nämä entsyymit ovat vähemmän leviäminen ympäristöön epäpuhtauksia, ja uhkaa ratkaisu käytetty elämässä.
     Lisää kuvia  > >
  belépés - élet-, és munkavédelem


    

 • LIFE - ja työturvallisuuden.

  Työpaikkojen turvallisuutta, meidän laitteet käyttää turvallisesti märkä, märkä ympäristöön, koska tulostuslaitteita ei ole ensisijainen vaihe (kuten erotusmuuntajat). Joten kehitetään riippumattoman verkoston maa-ja potentiaalin hyödyntäminen vaiheen maa ei voida sulkea kohti piirin niin lyhyt sähkön elävän organismin läpi. Erillinen johto suonet Koskettava ei sähköiskun vaara, (tietenkin Koskettaminen johdot samaan aikaan kuin liittyvät hengenvaaralliseen sokkiin, kuten tavallista) tarpeetonta järkytys releet Käyttämällä hyvin.

     Kosteassa ympäristössä, suurempi jännite moottorit, mahdollisuus Vesi ei ollut aiheuttanut sähköinen kuluttajien tappava isku, mikä ei ole pakko suuritehoiset, matala dc komponentteja, joita käytetään näissä työympäristön ei, puhumattakaan siitä, että nämä tavarat, laitteita on erittäin suuri, voi olla jopa kaksi-kolme kertaa samoin.
     Lisää kuvia  > >  belépés - biztosítékok


    

 • EMC-häiriön suoja.

  CSP-muunnin Yhteensopivuus vahvin että autoteollisuus, ovat käytössä, koska herkkä prosessorin järjestelmissä. Kuvassa mittataulukko joka muuttaa tuotannon CSP ovat häiriö, joka näkyy monissa taajuusmuuttajalla. Mittaus 1 GHz Maa on tehty Saksassa, EMC-Tech lab. Tahansa ulkoinen magneettinen metallikotelo takaa suojan. .
     Lisää kuvia  > >  belépés - biztosítékok


    

 • Sähköinen suojaus.

  CSP-muunnin sisäisen oikosulun suojellaan. Ulkoista suojaa vakuutus kysyntä on tehty, normaali ja katkaisijoille että ylikuormitus tai oikosulku, heti sammuttaa järjestelmän. Mahdollinen oikosulku, ylikuumenemisen ja päättyy automaattisesti, kun käynnistetään kone.
     Lisää kuvia  > >

 • Yhteystiedot  >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht