Bemutatkoznak alapítóink
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Befektetési felhívás
 
 
          ...... Imposibilul nu este cunoscut ......
                Dar miracolul trebuie să aștepte.
                            ( dar nu de neatins .......)


     Dacă am ști totul ....... atunci viata ar fi plictisitoare.


        

   100 Euro + cheltuielile de deplasare Demonstrații ..... prin telefon cu programare.


   Unele filme pot fi vizualizate cu www.youtube.com Pagina
   vizor de tip / cspenergy

   Filmul începe /
   > http://www.youtube.com/cspenergy >
   > http://tv2.hu/100csoda/video/semleges-aram >
   > http://tv2.hu/100csoda/video/soha-ki-nem-ego-fenycsovek-fenycsogyujto-keszulek >
  

 • CSP-CONVERTER FUNCȚIONARE teoretice fundații.

  Fenomenele electromagnetice în desfășurarea cercetării științifice în aproape 150 de ani înapoi. Baza teoretică de electricitate de astăzi este încă frecvent utilizat și acceptat forma de ecuațiile lui Maxwell. Maxwell - ecuațiile sunt încă în curs, cu toate acestea, nu conține o descriere a modului de conducere. De energie electrică și fondul relației dintre mecanicii cuantice pentru a obține o înțelegere mai profundă a electrodinamicii cuantice. Astăzi este, de asemenea, fenomenele naturale interesante observate în întreaga lume fenomen electric ultra-ca pentru a explica, la data nu există nici un fundal teoretic. În alte privințe, semiconductori de putere de aplicare, de dezvoltare, uneori la întâmplare de la o experiență solidă în evacuările de energie electrică, care nu sunt energetic sau fizic nu se poate interpreta. Imaginile de mai jos este în mod clar un caz la punct, pe care am asistat, de asemenea, dezvoltarea de semiconductoare din interiorul cumulativ de energie generate de închiderea semiconductoare și de ieșire prin intermediul capac lui. Interesant, că mingea-fulger de câteva secunde pentru a efectua ca fiind viabile.

                      

  CSP-convertor, aceste energii sunt utilizate în deplină siguranță, în scopul de a obtine un randament maxim.

  Convenționale de energie electrică, dirijor rezistența R / R x I pătrat / disszipál watt sarcină termică. Supraconductori de temperatură joasă nu au curenți de disipare a căldurii, adică răspândirea rezistenței fără conductoare speciale. Teoria BCS de supraconductibilitate la temperaturi foarte scăzute, electronii sunt asociat și conectat cu statisticile bosonul tuturor electronilor de conducere consum redus de energie în stare condensat, care are un electron "fluid" de energie nu pot fi comunicate la atomii de plumb al substanței sau atomrácsaival. Teoria BCS de supraconductori, descrierea microscopice de Bardeen, Cooper și Schrieffer creat în 1957.
                
  Fenomenul este chiar mai ușor să interpreteze fizic comportamentul fizic de perechi de electroni de încărcat pierde aparent de putere (pe termen scurt, în timp ce răspândirea de energie cu conductorul), care nu percepe interacțiune electromagnetic, fără atomi de material și, astfel, pierderea de căldură, nu apar. Acest comportament de perechi de electroni în timp sale aplicabile. La fenomenul de supraconductibilitate, în principiu, chiar cunoștințe, dacă nu toate din materialul este răcit, fac doar electronii de conducere într-un stat în care exterior (după aducerea până cuplu), perechile de electroni care se comportă ca și cum superconductivitatea ar fi fost creat. Aceste proprietati particulă a puterii complexe ale consumatorului nici o diferență între actuala din punct de vedere convențional, în orice formă. Acest nou tip de energie electrică necesită crearea transformatorului așa-numita putere complexe, care este convențional taxa-curent și unul pentru supraconductivitatea observate la proprietăți similare care arată fluxul de particule, în acest caz "flux spirala" combinație. Performanța de trecere compozit fluxul de particule de energie magnetică în transformator, fără o transformare completă, încă mod necunoscut. Aceasta este în cele din urmă drumul spre o nouă descriere a conducerii.  CSP-acționează Convertor impulsely creează o conductivitate mai bună din fire, astfel că un consumator, cum ar fi invertoarele au operat în mod tradițional. Această eficiență aparat, duce la o îmbunătățire, și crește sarcina utilă, CSP și convertorul se execută, de asemenea, bateria are o sarcină pozitivă, în plus față de fiecare ciclu, chiar și înapoi de a se regenera.

  Aceasta noua tehnologie, noi tehnologii și a aplicat rezultatul este de natură să constituie o soluție la acest principiu.

    

 • A FUNCȚIONARE CSP-convertor de PROPRIETĂȚI.

  Practic, CSP-convertor, o mare putere de echipamente electrice adecvate pentru operațiunea. dimensiuni neobișnuit de mici, principiul de funcționare a mulțumiri speciale. Unitatea este de încălzire, dar mult sub inverterekének de obicei, amplificator de putere, și temperatura de transformare, chiar și după o viață a bateriei mai mare, mai mică decât valorile de temperatură de funcționare.

  CSP sistemul convertorului földfüggetlen, izolarea astfel transformatoare pentru beneficiul de caracteristici de protecție a vieții de importanță.

  Special de dimensiuni transformatoare toroidale și bobine, elektronikámnak aplicate, rapid creșterea condus de intensitate mare și curenți puls. Transformatoare toroidale, ieșirea invertorului nominală de o fracțiune de planificat, deci excitație primar al transformatorului-side este semnificativ mai mare decât valoarea de saturație a materialului de fier..

  Apoi, o necunoscută până în prezent, fenomenul de mai sus fizice noi apare deoarece energia electrică este doar un mecanism de pot fi transferate prin transformator, care nu necesită un aport de transformarea totală a energiei magnetice, energie electrică.

  performanța actuală a pasajului de energie magnetică în transformator, nu fără o transformare completă, încă mod necunoscut.

  Rezultatul final este ca transformatorul poate fi redus semnificativ dimensiunile și greutatea de reportare este relativ mare în comparație cu energie electrică.
  Convertor de CSP-puls în mod de comutare și una specială, deoarece ciclul de încărcare a bateriei, apoi următorul ciclu reîncărcate de la o putere mica regenereaza bateria în jurul.


    

 • EFECTE SPECIALE de intrare:

  CSP-Convertor datorita bateriei slim-line - De exemplu între 40 și 60 amperi de intensitate a curentului de transmitere a fostului, 8 - 10 mm în loc de sârmă de cupru 4-5 mm sarma de cupru este suficient
  bateriile în CSP-convertor este utilizat, fără nici un prejudiciu dincolo de limitele admise mélymeríthetők din nou fără a compromite capacitatea lor de a percepe ciclu de regenerare, multumesc.

    

 • EFECTE SPECIALE ieșire de:

  Convertor este extrem de tolerant la trepidațiile CSP de până la cinci ori puterea nominală este capabil de a tolera câteva secunde (De exemplu motorindításoknál)
  Motoarele electrice sunt mecanic împiedicați de energie electrică de la comportamentul normal este ușor redusă, evitarea scurt-circuit actual al creșterii motor, și în cele din urmă eșec.
  În cazul în care mai mult de un motor electric funcționează în paralel cu invertor, puteți sta fie in pentru noul motor este un tip mecanic fluxurile de energie electrică de la un motor care funcționează bine, ocolind unele a motorului confiscate
  Lichid conductiv Foarte este un mare defect curenți, în ciuda conservate aparatelor funcționale, electrice, și fără daune pentru invertor

  Modulele de CSP-ieșirea convertorului sunt disponibile numai în echipamente electronice pot fi, de asemenea, a crescut prin conectarea sus. De performanță creștere sau scădere în ambele stare inactiv și sarcina poate fi făcută, în timp ce, nu au nici un impact negativ asupra consumatorilor, funcționarea puterea de a schimba chiar și în timpul buna.

  ieșire a convertorului este conectat la consumatori CSP izolate de apă evacuate fără a trebui să scurt-circuit apărea. Acest lucru este perii, perii de carbon, și motoare curenți turbionari sunt făcute, chiar și lămpi sunt de asemenea văzute în filme. lichidul în Ungaria standard de apă potabilă a fost. motorul este în funcțiune, chiar dacă s-au pierdut abilitățile când NaCl a fost adaugat in apa pentru a îmbunătăți conductivitatea ceea ce sa făcut într-un rezervor (10 litri de apă, 20 C 1000 g de sare) se adaugă.
  Pe toată durata procesului ar putea întinde în apă, fără pericol de electrocutare. Experimentul ar putea fi repetate, în timp ce împământare sârmă este conectat la apă, și nici unul dintre ei umed, solul umed a fost la pământ. O iesire a transformatorului și împământare Între niciodată măsurat tensiunea mai mult de 30 V inactiv.Pe toată durata procesului ar putea întinde în apă, fără pericol de electrocutare. Experimentul ar putea fi repetate, în timp ce împământare

  CSP-convertor se execută Semnalele de interferență au fost observate de către Germania EMC - laborator tech este confirmată prin măsurători efectuate în 30kHz - 1GHz. spectru de măsurare. maghiar țară de măsurători în bandă largă analizor de spectru de EI HM - Măsurarea Inc laborator au fost 200Hz - 3GHz între gama de investigat, și nicio perturbare nu a putut fi măsurat chiar și atunci când sonda este rana pe CT- în firele de ieșire.

  În convertizoare de astăzi, invertoare în producția Alando performanțele lor pot oferi de două ori performanța de unele state membre, În contrast, puterea de ieșire CSP-Convertor Alando 4-5 ori, de asemenea, este capabil să furnizeze până la câteva secunde.
  Deoarece motoarele electrice 4-5 ori pe scara acționate electric, adică de 500-watt 2000W pornire electrica invertor trebuie să fie utilizate. Am construit dispozitive sunt capabile să dețină capacitatea lor nominală suficient de mare electric începe și opera, dar orice motoare electrice mai puternice sunt capabile de a servi.

    

 • Descrierea tehnologiei de CSP-Converter.

  Descoperirea unei baze fizic nou a fost acum pe producția de dispozitive, care sunt bine cunoscute în invertoarele și UPS (UPS), diete noi, în special caracteristicile benefice. CSP-1, și rețele 3-phase Convertor pentru a înlocui prea.

     Dimensiunile noastre echipamente și greutate. din punctul arată că această technológiámmal nou reînnoit Echipament tehnologia traditionala transformator prin utilizarea de înaltă performanță, de mare intensitate, semiconductori ultra-scurt-timp de comutare utilizate de impulzustechnikai beneficia de oportunități. echipamentelor folosite în geometria transformatoare de cel puțin 2 / 3 sub off redus.

     Sarcina la pornire. din punctul arată în mod clar că avantajul major al transformatorului CSP-Convertor natural proprietăți potențial, și este un foarte formează un sistem stabil, soldul de operare este astfel extrem de dificil de vârful-off poate suporta suprataxele. CSP-Convertoare câteva secunde până la 3-4 ori supraîncărcare poate îndura și chiar se adapteze la apariția bruscă a suprataxele șoc multiple acționează ca un start electric. Ca urmare, adecvată pentru utilizare industrială, în special în locurile unde nu este întotdeauna posibil să așteptați pentru un generator de înlocuire start-up și sincronizarea rețea. (De exemplu, uzine chimice, unele de sănătate echipament etc).

     3-faze motor de antrenare. de la punctul arată în mod clar faptul că dispozitivul este de 24 Volt baterie clip-doar o singură fază de tensiune, dar sursa cu trei faze de alimentare neîntreruptibilă este capabil de sisteme de operare de lucru.

     de viață -. și sănătatea din punctul arată clar că conductoare izolate lichidul submersibil, terminale cu motor electric Nu a fost o tensiune măsurabil este 233.7, cu toate acestea, la cativa centimetri distanta de la care consumatorul a avut doar un 5-sub tensiune poate fi măsurată! Această proprietate ridica, de asemenea, noi posibilități de utilizare.

  Deoarece de înaltă performanță dispozitiv este operat stabil, astfel poate oferi toate gospodăriile cu cererea de energie electrică, fără ca de obicei uz casnic pentru a schimba modul în care ar trebui.

     utilizarea surselor de energie alternative. de la punctul arată în mod clar că bine-potrivite (panouri solare, generatoare eoliene), pentru a cererii, precum). Deoarece proprietăți pot fi folosite pentru a înlocui tracțiune DC, de asemenea, rezultând în dimensiuni semnificative, și pierderea în greutate, să nu mai vorbim de avantajele de management al motorului se aplică. Aproape imediat aplicabile alimentare la bordul navei sau electrică de funcționare a navei, care servește, de asemenea, un rol important în protecția mediului.

  Tensiunea de ieșire CSP-convertor este de + / - 10% doar fluctuează într-un interval, în funcție de sarcină, astfel încât fluxul de rețea tradiționale consumatori dimensional inductive, capacitive și ohmice fi operate fără nicio modificare a acesteia.

    

 • Standardele stabilite.

  Directivele UE: 89/336/EEC, 73/23/EEC.                  > http://mmfk.nyf.hu/min/ipar/i12.htm >
  Tulburarea-radiații: MSZ EN 55022B.                       > http://kekecmiller.hu/data/Szabvany/norms/msz-en-55022.pdf >
  Magnetic radiații: EMC 95/54EG.                  > http://www.autoemc.net/Papers/Government/EMC%20Guidance%20V4 >
  Tehnologie de securitate: MSZ EN 60950/2001.      > http://www.mszt.hu/ikta/mv-2.html >
    

 • APLICATII.

  În cazul în care oamenii o anumită formă necesarului de energie pentru auto-conservare și de lucru. Dispozitivele care Zona este foarte largă și diversificată: abandonat, izolat de lumea exterioară în domenii variind de la spațiul de cercetare. Mai multe detalii mai jos a fost prezentat la aplicarea sau utilizarea domenii de un dispozitiv electric.


                    

  • În zonele geografice în care nu există sau nu permis și nu există nici o posibilitate de retele electrice clădirii, cum ar fi conservarea Câmpuri, păduri, etc. Există o decontată Încărcați unitatea încărcătorul de baterie, care să asigure berendezéseinkkel pe termen nelimitat pentru a asigura cantitatea dorită de energie.
  •                    

  • civilizație în insulele îndepărtate, a pierdut, abandonat domenii, cum ar fi.: Ferme, de echitatie, case de vacanta, ferme, case de vacanta si de familie electrice asigure că furniturile zona de confort nivelul de creștere sau o destinatie turistica îmbunătățească atractivitatea dispozitivele noastre sunt ideale.
  •                    

  • De grup sau individuale expediții la sursa de alimentare portabil aproape indispensabil. Cartografie, speologie, alpinism, sarkkutatás, etc. aceste locuri sunt intotdeauna cele mașini luăm care este o sursă de energie importante, cum ar fi:. dispozitive de comunicare, calculatoare, Nu în ultimul rând, surse de lumină, care sunt aproape peste tot a fost indispensabil.
  •                    

  • Kituri de supraviețuire ar trebui să ofere nivelul de bază al sursă de energie. decât aeronavele, sub presiune sau rănit noastre echipamente, nave sau barieră de stropi de apă o operațiune de perfect, și alte vehicule la bord și accesoriu esential orice circumstanțe întrucât dispozitivele noastre pot furniza, de asemenea, bateria puterea de a dispozitivelor.
  •                    

  • Aplicații militare, echipamentul nostru este folosit în multe din curenti de inalta de pornire pentru a asigura, cu care este dificil să se kiválthatóak sisteme de generator. luminozitate și insensibilitate a influențelor externe Deoarece chiar infanterie poate telepként electrice portabile este de lucru foarte bine. Aproape orice frecvență și putere echipamente kiépíthetőek sau forma mobilizat.
  •                    

  • Departamentul de pompieri, ambulanta, de protecție civilă la echipamentul utilizat și a servi nevoile de active de energie, este perfect aplicabil dispozitiv. Sau instalate în orice formă sau formă mobilizat. beintegrálhatóak zone ușor de aplicare, și înlocuiește complet energie fosilă, sisteme de generator, sau chiar a cererii Puteți, de asemenea împreună cu ei, nici mai multe cereri pentru a servi.
  •                    

  • Prevenire a dezastrelor și de siguranță este esențială, deoarece este mult mai puțin sensibil influențe externe, cum ar fi care funcționează pe principiul de invertoare tradiționale, sisteme de generator perfect compensațiile, funcționare silențioasă și mai fiabile. Zonele sinistrate de salvare, demolare, constructii, etc. de asemenea, la locul de muncă pe toate nevoile de energie pot servi operarea în condiții de siguranță, sau 1 sau 3 faze pot fi.
  •                    

  • Spitalele din țările în curs de dezvoltare, nővérotthonok, maternitate, de urgență locuri de alimentare cu energie, și aceleași locuri ca o unitate de UPS (UPS System) pentru utilizarea ca un neprețuit această valoare, locuri, deoarece UPS - nu este nevoie de a utiliza k intervenție chirurgicală pentru a opri, dacă nu există energie electrică, și așteptați până când va veni la putere. Sistemul de CSP, folosind o rapidă centre de prim ajutor și ajutoarele primul telefon mobil centre pot fi instalate în locuri în care nici o rețea este construit.
  •                      

  • Folosind un dispozitiv mobil electric are avantaje în zonele în cazul în care publicul larg nu știe și nu pot fi utilizate pentru nici electricitate sau echipamente electrice. Bateriile sunt ușor de manevrat și rapid Încărcați o garanție utilizatorilor puterea de a asigura în orice moment. Dispozitivele au mobilizat echipamente pentru a permite livrarea rapidă a feltöltőállomásokra energie construit. Unele echipamente pot fi preparate felvannak panouri solare și a energiei eoliene în recepție, care bateriile încărcare rapidă este rezolvată la nivel local.
  •                      

  • Funcționarea în condiții de siguranță a aparatelor electrice cu umed, condiții de umiditate, umede. Excelent și funcționeze fără risc de electrocutare echipamente electrice sigur, în special dificile condiții de mediu, chiar pl: umiditate ridicată lângă cascade, tropicale, jungla, ploaie,. stropirii cu apă, inundații, etc.
  •                      

  • Activitățile industriale în serviciul de motoare electrice la putere, care pot fi 1 - sau 3-faze. Deși am putea menționa, dar tehnologia de iluminare, de energie electrică și alte active de operare de a furniza. Dispozitivul de ulei, pompe de exploatare în cariere, unde gazul există un risc de explozie din cauza funcționarea continuă, în condiții de siguranță de ascensoare, Caverns de iluminat pentru a asigura consumul de oxigen, fara, etc.
  •                      

  • Clădiri și alte construcții folosite în alimentarea consumatorilor electrice. Introducerea de energie electrică a clădirii înainte de a putea începe și nu trebuie să așteptați pentru implementare. Motostivuitoare, macarale, betoniere, benzi transportoare, etc. sigur funcționare, și sunt esențiale pentru a alimenta dispozitivul. Berendezéseinkkel mobilizat la etajul al doilea și piese de acoperiș în lucrările furnizează, de asemenea, furnizarea de energie perfect, fie 1 sau 3 faze pot fi.
  •                      

  • Inverter, putere sau utilizate în relief și (invertor și / sau sursă de alimentare neîntreruptibilă, UPS) - Kent folosind sisteme de energie din surse regenerabile. Echipament pentru tradiționale Invertoare mult mai mult decat putem oferi aceeași energie ca capacitatea bateriei de mult ca sistemul continuu regenerează baterii, și de a crește astfel numărul de cicluri, și așa mai departe trebuie să le înlocuiască mai târziu.
  •                      

  • Transport urban și interurban alimentare, de exemplu:. amfibie autobuze, troleibuze, tramvaie, Trenurile (sârmă vor fi conservate opțiunile de transport), etc. Deoarece echipamente speciale de funcționare este vehicule electrice care urmează să fie amânată o lungime excursie de cel puțin 20-30%.
  •                      

  • Masini electrice de pasageri în trafic aplicarea efectivă, care pot face o distanță mult mai mare este aceeași sarcină capacitatea bateriei, ca rezultat, în principiu, funcționează ca vehiculele convenționale. Rulote operațiune care se aplică la consumatorii electrici: Servirea de energie de mai jos aparatele camping,. vehiculelor mai mari de la bord, electrice Mașini de curățare să funcționeze mai mult, dar ar putea menționa alte vehicule mai mici, precum și.: (Golfautók, camioane de inghetata, vanzarile de telefoane mobile), pentru a servi nevoile de energie.
  •                      

  • Bărci, iahturi, cu vele, motoare outboard (demaroare cârma și funcționare a motorului). Acestea sunt structuri în motoare de curent continuu efectuate, și cererea de energie ridicat datorita cablare poate, prin urmare, doar caldura intermitentă planta va funcționa. Cu toate acestea, sistemele de CSP pot fi rezolvate pentru o funcționare continuă, mai puține pierderi.
  •                      

  • Activități sportive, de exemplu: scuba diving în cazul în care este important să se utilizeze energia cat. izolarea din energia pe care sunt sub apă, și este important pentru raportul performanță greutate /. De căldură aer care ar putea menționa în mod repetat ballonoknál toate cele de mai sus, industria aerospațială, de navigație, aprovizionării cu energie în condiții de siguranță la bord instrumente, în cazul în care generatoarele turbina și se oprește de propulsie etc.
  •                      

  • Economisire a energiei în modul de noapte și de zi cu. Mod de Insula operat case familiale, fabrici. și alte facilități, în afara semnalizare, de iluminat și suprafețele putere, a reveni mult mai repede pe investiții, deoarece nu aveți nevoie de rețelele electrice este de a servi nevoile energetice. În cazul în care investițiile pot fi recuperate de întreținere mai este liberă, spre deosebire de în acele locuri unde veți găsi energia de a teleservicii.
  •                      

  • Centre de Mobilized de divertisment, campanii de informare evenimente de sunet și furnizarea de energie fénytechnikájának. În plus față de aceste, puncte în cererea este rezonabil pentru că în multe locuri puterea explozivă stabilește sursa de alimentare.
  •                      

  • Intermediar masini, camera trage film, iluminarea, comunicațiile și alte echipamente servi. În același mod, sistemele de un generator de putere pentru a asigura rolul principal, folosind echipamentul nostru aici este de dimensiuni mai mici de autoturisme poate fi un intermediar, sau mai multe elemente poate transporta, și rotație a zgomotului de fond este redus la off-funcționează, din cauza bateriei.
  •                      

  • Și nu în ultimul rând, este important să menționăm spațiu, în cazul în care o mulțime de echipamente noastre pot fi mai ușor de utilizat. holdjármûvek, Modulul lunar, sateliți, sursa de alimentare și de control de propulsie, Folosind echipamentele noastre, sunt capabili de a face călătoria mai mult, bateriile cicluri mai lungi ca urmare a regenerare continuă viața. Nu contează cu adevărat raportul greutate / putere, și fiabilitate. Echipamentul nostru este mult mai puțin sensibil răspunde la radiații externe și câmpuri magnetice, deoarece aparatul nu conține sistemelor bazate pe procesorul și controale.


    

 • Toate domeniile de mai sus activitatea electrică efectuate pentru la dispozitivele de consum de energie. Spatiul a fost atribuit, deoarece energia vietii extensibil cel puțin 30%, astfel legate de suprafața totală poate fi poziție mai avantajoasă CSP a folosi echipamentul.
                                         Click pe imagini pentru a vizualiza mai multe imagini.


  belépés - háromfázisú motor hajtás    

 • Motor cu 3 faze condus.

  Tensiunea 24Voltos echipament baterie fi operat cu mare eficiență în sectorul industrial motoare de 3 faze și pompe. În invertoare convenționale, convertoare, respectiv împotriva (care nu este atât de ușor să suporte mare-zbor, sau șoc curenți, noastre aparat, capacitatea de performanță motor electric pentru a funcționa corespunzător. Invertoarele în mod normal ele pot dubla performanțele lor într-o distributie cateva militar-sekundumig, în timp ce performanța Converter CSP este capabil de pana la 5-6 ori asigură producția de până la câteva secunde. Bun serviciu pot lucra în afara lucrărilor de întreținere, reparații, montaj, grupuri de salvare, de energie întâlnire.
     Mai multe informații  > >  belépés - indítási terhelés    

 • START LOAD.

  În invertoare convenționale, convertoare de putere împotriva (care nu este atât de ușor să suporte curenți de înaltă zbor, sau de șoc, și rețelele, tranzitorii generate și consumatori), performanțelor de dispozitivul nostru este capabil de motor electric pentru a funcționa corespunzător. În timp ce standard de invertoare cuplu poate dubla performanta lor milisekundumig exprimate, în timp ce performanța Converter CSP este capabil de pana la 5-6 ori asigură producția de până la câteva secunde. Despre echipamentul nostru utilaje industriale pot fi operate pentru a fi foarte eficient, un serviciu bun pot lucra în afara lucrărilor de întreținere, reparații, montaj, grupuri de salvare, de energie întâlnire. Acesta funcționează ca atare.: ferastraie circulare, polizoarele unghiulare, ferăstraie cu lanț, tăietori, și foarfece, unele echipamente de sudura, etc.
     Mai multe informații  > >  belépés - Vezetékméret    

 • Reducere de sârmă.

  Dispozitive, principiul de funcționare urmează linii mult mai mici secțiune transversală poate transporta o putere mult mai mare normal, comparativ cu un control sinusoidal. Multumesc pentru acest curs, care controalele de suntem protejarea brevete (numărul de înmatriculare: P0800658, 11/10/2008) cantitatea de fier materialelor utilizate în transformatoare - ei fără a provoca pagube - fi redusă la un 1/5-ére up cazul lor, desigur, deși o În afară de putere.
     Mai multe informații  > >  belépés - akadály    

 • INHIBAREA MECANICE decât protecția STEP.

  Echipament este mai mică decât observat, că, dacă pornire, sau în timpul mecanice inhibarea apare, consumatorii nu arde în jos și nu da faliment, desigur, un interval mai mic. Încetarea de inhibiție consumatorilor continuă să funcționeze în același mod ca înainte. Inhibiție în timpul sistemului de restricționează de performanță pe consumator, protejându-l prejudiciul. Desigur, mai mulți consumatori în legătură cu caz, inhibarea de echipament în timpul se oprește sau încetinește, dar altor consumatori vor continua să funcționeze ca și cum nimic nu sa întâmplat.
     Mai multe informații  > >  belépés - Visszatöltő impulzusok    

 • Protecția acumulatorului, regenerarea.

  Asigură dispozitivul conectat pentru a le regenerare a bateriilor, ca fiecare un ciclu de regenerare a fiecărui impuls le hrănesc, pentru a preveni un ireversibil procese fizice și chimice lejátszódását, astfel încât bateriile viata mai lunga si o capacitate mai mare va fi tradiționale le folosesc împotriva.
     Mai multe informații  > >  belépés - gyorstöltő impulzusok    

 • FAST încărcarea bateriilor.

  Dispozitiv extern conector asigură reincarcare rapid înapoi la baterii, ca fiecare fiecare ciclu de impulsuri de energie regenerabile alimentate de baterii, care sunt încorporate imediat, făcând bateriile viata mai lunga si o capacitate mai mare va fi taxa tradiționale împotriva utilizării acestora. Sistemul de CSP non-standard de tensiune DC pentru a încărca bateriile, dar cu un impuls special AC încărcător se aplică. Cu această metodă a fost realizat prin încărcarea bateriilor perceput, rapid, și pentru a realiza cea mai mare capacitate posibil.
     Mai multe informații  > >  belépés - kimenet
    
 • CONSUMATORILOR suprasarcină.

  Echipamentul este operat de la consumatori capabile să reziste la suprasarcină și mai mare De asemenea, dacă vă place le mûködtetnénk rețea, dacă sarcina inductive, capacitive sau rezistive în deopotrivă. Conform măsurătorilor noastre, 220V becuri impulsiv capabil de a tolera până la 350-400V a fost, de asemenea, fără deteriorări.
     Mai multe informații  > >  belépéps - napelem

  belépés - szélkerék    

 • Surse alternative de energie.

  Echipamentul nostru funcționează cu surse alternative de excelenta, în timp ce Orice sursă alternativă de energie care poate fi, de exemplu.: energia eoliană, energia solară, de ieșire a unor echipamente formă de AC / DC puterii generate, astfel încât tensiunea din nivelurile consumatorului respective, ar trebui să fie făcut aici este mare poate juca un rol în punerea în aplicare a echipamentelor noastre. Echipament pentru difuzarea mai largă a costul de 1kW și va garanta un randament bun, precum și mai bine decât echipamentele utilizate până în prezent.
     Mai multe informații  > >

     Mai multe informații  > >

  belépés - méretek


    

 • CSP-Convertor de dimensiuni și greutate.

  Greutate Echipamente / raport de putere cât mai mare similar cu putere circulant de convertoare și invertoare dimensiuni mult mai mari și greutate au ca echipamentul nostru a menționate mai sus proprietăți avantajoase În plus, în mod ideal, dispozitive au acum greutate si dimensiuni de echipamente disponibile 1/3-át abia a ajuns, și depășește chiar unele din cunoștințele lor, unele dintre ele.
      Mai multe informații  > >  belépés - hálozat


    

 • UPS SISTEM, de compatibilitate a rețelei.

  compatibilitate excelenta cu rețeaua. Nu este nevoie de sisteme complexe de monitorizare a rețelei, cum ar fi invertoare convenționale. Piața este doar invertrerek câteva procente din rețea pot funcționa în paralel, și este doar posibilitatea de a rezolva electronice complexe. În schimb, CSP Convertor - ca conexiunea de rețea, la momentul preia frecvența rețelei, și acest lucru va fi frecvența lor de control, fie 50 sau 60 Hz desigur limite mult mai mare pentru operațiunile cu echipament. Dacă rețeaua este reziliat în aceeași perioadă continua cu energie de servicii de rețea față, și cel mai important, că nici un moment de transfer.
     Mai multe informații  > >
  belépés - mobil


    

 • CSP-Convertor de Mobilitate.

  mobilitatea mare a dispozitivelor noastre. De asemenea, suntem de protejarea brevet (numărul de înmatriculare: P0402442, 26/11/2004) Nu este nevoie de energie fosilă, complexe, și poluante astfel mediul sisteme de exploziv generator de energie pentru a asigura alimentarea cu energie electrică. Sistemul nostru este capabil de a folosind built-in baterii la priza de curent alternativ Cu toate acestea, pentru a asigura consumatorul are hrana care ar putea fi faptul că consumatorii pot pl: inductiv, rezistive și capacitive.. În timp ce acești clienți funcționeze într-un seif echipamentul este aproape la fel de conectat la rețea ar fi, dar sunt încă să fie menționate în de securitate, deoarece este independent de sistemul de pământ, prin urmare, consumatorii de picătură posibile în apă nu este periculos, pentru că este independent de sistemul de pământ.
     Mai multe informații  > >  belépés - hibrid


    

 • CSP-convertor, CARUSEL hibrid.

  dispozitivele de conversie au hibridizare excelente. Nu este nevoie de sisteme electronice complexe, astfel încât producția de echipamente noastre Conectați ieșirea din orice resursă în paralel. Sistemul este capabil de rețea sau de orice generator de energie fosili-alimentat tensiunea de ieșire AC generate de sistemul poate funcționa în paralel, și de îndată ce vă conectați la dispozitivul de ieșire de ieșire de un alt dispozitiv, generator va crea un sistem hibrid, De asemenea, suntem de protejarea brevet (numărul de înmatriculare: P0800780, 12/30/2008) Ca un sistem paralel legat la bateria este descărcată, acesta va fi finalizat. Cazul în care convertizorul CSP, se trece la Agregator, la momentul preia frecvența, și controller va avea frecvență proprie, indiferent dacă 50 sau 60 Hz. Eliminarea tensiunii de ieșire generator, apoi, în aceeași perioadă, va continua să fie conectorul de putere față, și tot acest timp, fără comutare.
     Mai multe informații  > >  belépés - környezetvédelem


    

 • PROTECȚIA MEDIULUI.

  Importanța deosebită a protecției mediului CSP este o colecție fluorescent-based, de la aplicarea acesteia lămpilor fluorescente nu arde, a petrecut, de asemenea, lămpi fluorescente continuă să funcționeze. Bateriile, să nu menționăm Întrucât, ca urmare a regenerării baterie mult mai puțin ar trebui să fie eliminate într-un anumit ciclu. Echipament Bateriile folosite în alternative de energie Folosind o durată de viață mult mai mult va fi, ca tehnologia a fost aplicată. Astfel, sistemul CSP utilizat în viață a bateriei se poate ajunge de 2-3 ori în comparație cu aplicații normale. Prin urmare, costul de soluții ecologice în curând fi recuperate într-un mod ca ele să devină chiar mai ieftin. Prin urmare, este evident că mediul este mai puțin pune în pericol și poluante centrale electrice care urmează să fie pentru a construi, în cazul în care echipamentul este de raspandire a de zi cu zi de viață.
     Mai multe informații  > >  belépés - környezetvédelem


    

 • MEDIU enzimatică.

  Vă mulțumim pentru colegii nostri din strainatate, invenție, mediu este de mare importanță, aceste noi preparate enzimatice sunt eficient utilizate în ulei și fenol decontaminare și de distrugere de produse derivate, alte deșeuri periculoase să nu mai vorbim. Restabilirea echilibrului ecologic în apele naturale, efluenți, epurare a apelor reziduale. Aceste soluții ecologice într-un retur mai devreme deoarece nu se aplică földrekultíválást scumpe. Este evident că aceste enzime sunt mai puțin răspândite mediu contaminanți, și care amenință o soluție folosit în viață.
     Mai multe informații  > >
  belépés - élet-, és munkavédelem


    

 • LIFE - și muncă.

  În ceea ce privește siguranța locului de muncă, echipamentul nostru utilizat în siguranță în umed, ud mediu, deoarece dispozitivele de ieșire nu există nici o faza de preferat (la fel ca transformatoare de separare). Deci, a dezvoltat o rețea independentă de teren pentru exploata potențialul fazei terenului nu poate fi închis spre circuit, atât de scurt de energie electrică organism viu prin care trece. Un cablu separat de vene Atingerea nici un pericol de electrocutare, (desigur Atingerea firele în același timp ca asociată cu șoc pune viața în pericol, ca de obicei) Prin urmare, șoc inutile pentru relee Utilizarea bine.

    Mediu umed, cu atât mai mare motoarelor de medie tensiune, sansa de apă nu a fost cauzată de consumatori electrice șoc letale, prin urmare, nu forțat de mare putere, scăzut dc componente pentru utilizarea în astfel de un mediu de lucru nu, nu, să menționăm faptul că aceste bunuri, dispozitive este foarte mare, ajungând până la două-trei ori mai bine.
     Mai multe informații  > >  belépés - biztosítékok


    

 • Imunitate EMC.

  echipamentul este conform cu cel mai puternic Compatibilitate utilizate de către industria auto, din cauza sistemelor de sensibile-procesor. Ilustrația prezintă o diagramă de măsurare care convertește datele de ieșire ale CSP sunt tranzitorii așa cum se vede în invertor de tip multe. Măsurarea de 1 GHz Teren a fost efectuată în Germania, EMC-Tech laborator. De orice carcasa exterioară metal magnetic asigură protecția.
     Mai multe informații ;> >  belépés - biztosítékok


    

 • De protecție electrică.

  Echipament intern împotriva scurt-circuit sunt protejate. exterioare de protecție Cererea de asigurare se face, normal și întrerupătoarele automate pentru a se asigura că suprasarcină sau scurtcircuit, imediat oprit sistemul. posibil, scurt-circuit, supraîncălzire și reziliate în mod automat după repornit masina.
     Mai multe informații  > >

 • Relație  >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht