Bemutatkoznak alapítóink
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Berendezéseink fejlesztésének alapgondolatai
Befektetési felhívás
 
 
                ...... Omöjligt är inte känt ......
                    Men mirakel har att vänta.
                            ( men inte ouppnaeligt .......)


  Om allt vi kunde ....... da livet skulle vara trakigt       

        Föreläsningar 100Euro + resa         per telefon efter överenskommelse.


   Kan se nagra filmer/ www.youtube.com sida
   Sökare / Typ / cspenergy

   Filmen är att uppna/
   > http://www.youtube.com/cspenergy >
   > http://tv2.hu/100csoda/video/semleges-aram >
   > http://tv2.hu/100csoda/video/soha-ki-nem-ego-fenycsovek-fenycsogyujto-keszulek >
  

 • CSP-frekvensomriktarmatning teoretiska fundament.

  Den elektromagnetiska fenomen att bedriva den forskning nästan hundra och femtio ar tillbaka. Den teoretiska grunden för dagens el det fortfarande vanligt förekommande och accepterade Maxwell -form ekvationer. Den Maxwell - ekvationer fortfarande är aktuella, men överledning innehaller inte en beskrivning av metoden. Den el och innehallet i relationen mellan kvantmekanik, quantum djup tolka. Idag är ocksa intressant naturfenomen som elektriska fenomen erfarna gömbvillámokra förklara för denna dag ingen teoretisk bakgrund. I övrigt krafthalvledarna tillämpning, utveckling, ibland slumpmässigt upplever en stark el utsläpp, som inte är energimässigt eller fysiskt inte kan tolka.

  Bilderna nedan är tydligt ett typexempel, vilket jag ocksa bevittnat utvecklingen av halvledare produceras inne i ackumulerad energi av halvledare stänga och ut genom sin mössa. Intressant, för ett boll-blixtar flera sekunder fungera som livskraftig.

                      

  CSP - punkt omvandling av dessa energier används med fullt förtroende för att uppna bästa effektivitet.

  I en konventionell energi R ledarmotstand R x I kvadrat watt disszipál värmen. Strömmarna av lag temperatur supraledare ingen värmeutveckling, dvs spridning av resistens utan särskild ledare. Av BCS-teorin för supraledning vid mycket laga temperaturer boson i par av elektroner och statistik för alla de ledande lagenergihus elektroner i kondenserade stat, som elektronen kan "flytande" energi inte lämnas till ledande material atomer eller atom-barer.
  av BCS-teorin, supraledare, den mikroskopiska beskrivningen B Arden, C och ooper S chrieffer inrättades 1957.
                
  Fenomenet är fortfarande fysiskt är lättare att tolka, elektronen par av de fysiska beteende synes förlorar sin elektriska laddning-et (för kort tid, medan den energi som sprids med ledare), som tar inte ut nagon elektromagnetisk växelverkan av materialet utan atomerna och därmed värmeförluster, kan inte heller förekomma. Detta beteende hos elektronen par i sin tid tillämplig. Fenomenet supraledning, i princip, även kunskap, om inte alla av materialet kyls ner, bara göra de drivande elektronerna i ett tillstand där utsidan (efter att uppfostra par) par av elektroner beter sig som om supraledning skulle ha skapats. Denna partikel egenskaper komplexa konsumentens makt är inte betyda skillnaden mellan den nuvarande i konventionella termer, i nagon form.

  Denna nya typ av el kräver att den sa kallade komplexa krafttransformator, som är en traditionell och en charge-aktuella supra körning upplevt liknande egenskaper partikelflöde indikator, i detta fall "spiral flow " kombination. Den komplexa részecskeáram resultat av tidens magnetisk energi i transformatorn, utan en fullständig omvandling, ännu okänt sätt händer. Detta är ytterst vägen till en ny beskrivning av ledningsbandet.  CSP omvandlare impulsely agerar skapar en bättre ledningsförmaga av tradarna sa att en konsument, t.ex. växelriktare traditionellt har verkat. Denna enhet effektivitet, leder till en bättre, samt ökar belastningen, och CSP omvandlare under driften av batteriet positiva avgift och pa toppen av varje regenerering cykel tillbaka.

  Denna nya teknik, och personalen om resultatet av ny teknik, är denna princip kan uppna en lösning.

    

 • CSP-converter-FUNKTION av fastigheter.

  I grund och botten, CSP omvandlare med hög prestanda elektroniska apparater som kan arbeta. Den ovanligt liten specifika verksamhetsbehov Principen är inne. Uppvärmningen enheten ligger langt under den vanliga inverterekének, slutsteget och transformatorn temperatur Efter ett langt liv är lägre arbetstemperatur värden.

  CSP-oberoende markbaserade omvandlare, transformatorer isolering, därför har en välgörande egenskaper liv säkerhet.

  Den speciellt stora toroida transformatorer och spolar som används i elektronik, tack vare snabbgaende och hög intensitet drivs av puls strömmar. Den Ringkärnetransformator, omriktarens märkeffekt om en brakdel av de planerade, sa primeroldali betydligt högre än excitation transformatorn järn mättnad värdet av materialet.

  Sedan en hittills okänd, sker de ovan nämnda nya fysiska fenomen, eftersom den elektriska strömmen är bara en mekanism kan överföras genom transformatorn, som inte kräver full konvertering av magnetisk energi som till elektrisk energi.

  Den aktuella resultat av tidens magnetisk energi i transformatorn, inte utan en fullständig omvandling, ännu okända sätt.

  Slutresultatet är att transformatorn kan minskas betydligt storlek och vikt överföring är relativt stor jämfört med elektrisk ström.
  CSP omvandlare av puls-läge och en speciell kopplingsperiod pa batteriet är laddat, sedan nästa cykel om fran en liten ström regenererar batteriet runt.


    

 • SPECIALEFFEKTER ingangen:

  CSP-omvandlare Pa grund av den tunna akkuvezeték - Till exempel 40 till 60 ampere i strömstyrka i överföringen av det tidigare, 8 - 10 mm i stället för koppartrad 4-5 mm koppartrad är tillräcklig
  Batterierna i CSP omvandlare används, utan skador utöver de tillatna gränserna för djupt rita, re- utan att äventyra deras förmaga att ladda förnyelse cykel, tack.

    

 • SPECIALEFFEKTER produktionen av:

  CSP omvandlare utmärkt tolerans mot stötbelastningar pa upp till fem ganger den nominella effekten kunna tolerera nagra sekunder (T.ex. motorindításoknál)
  De elmotorer är mekaniskt hindras fran att elkraft fran det normala beteendet är lätt minskas, undvika kortslutningsström av motorn ökar, och i slutändan misslyckande.
  Om mer än en elmotor arbetar parallellt med omriktaren, kan du antingen sta pa för den nya motorn är en mekanisk typ elflödet fran en väl fungerande motorer, förbi nagra av de beslagtagna motor
  Mycket ledande vätska är en stor felströmmar, trots bevarade funktionella, elektriska apparater, och ingen skada pa omriktaren

  CSP omvandlare utgangsmoduler finns endast i elektronisk utrustning kan ocksa ökas genom att koppla upp. Prestanda ökning eller minskning av bade tomgang och last kan göras samtidigt, inte har nagon negativ inverkan pa konsumenterna till drift av kraftsystemet förändras även under slät.

  CSP omvandlare resultatrelaterad kunder utan isolering nedsänkt i vatten utan att kortslutning uppstar. Detta är alla penslar, kolborstar, och virvelströmmar motorer är gjort, och även lampor är ocksa ses i filmer. Vätskan i Ungern dricksvatten standarden. Motorn är igang, även om kunskaper var förlorad när NaCl inkom i vatten för att förbättra ledningsförmagan vad som gjorts i en tank (10 liter vatten, 20 C 1000 g salt) tillsätts.
  Under hela processen skulle kunna sträcka ut i vattnet utan risk för elektriska stötar. Försöket skulle kunna upprepas, medan grundstötning ledningen är ansluten till vattnet, och ingen av dem vat, var vat mark jordad. En utgang av transformatorn och grundstötningen Mellan aldrig mätt mer än 30 V idle spänning.

  CSP omvandlare körs störningar signaler observerades av EMC Tyskland - Tech bekräftas av mätningar som görs i labbet 30kHz - 1GHz. spektrum av mätningar. Den ungerska landet med bredband mätningar spektrumanalysator av HM EI - RT test Lab 200Hz - 3GHz mellan de olika undersökta, och inga störningar kunde inte mätas även när sonden rullas upp pa CT- i utgaende kablar.

  I dagens omvandlare, växelriktare för konstant uteffekt fördubbla sina resultat kan ge nagra ms, Däremot CSP omvandlare produktionen prestanda álandó 4 - 5 ganger är ocksa kunna ge upp till flera sekunder
  . Eftersom elektriska motorer över 4 - 5 ganger teljesítménylépcsõvel fungera, dvs en 500-watts elektrisk 2000W start Omriktaren maste användas. Jag har konstruerat enheterna har möjlighet att äga sin nominella kapacitet tillräckligt stora elektriska starta och driva, men mer kraftfulla elmotorer kan servering.

    

 • CSP-teknik som beskrivs Converter.

  Upptäckten av en ny fysisk grund har nu varit avstängd produktionen av enheter, som är välkända i omriktare och UPS (UPS), nya dieter, särskilt fördelaktiga egenskaper. CSP omvandlare 1 och ersätter 3-fas nät ocksa.

     CSP omvandlare storlek och vikt. punkt visar att denna nya förnyade technológiámmal Utrustning traditionell transformator teknik genom att utnyttja hög prestanda, hög ström, ultrakorta växlingen halvledare som används av impulzustechnikai dra nytta av möjligheterna. Den utrustning som används i transformatorer geometri pa minst 2 / 3 sub off minskas.

     Fyll vid start. punkt visar tydligt att CSP omvandlare stora fördelen med det naturliga transformator potentiella egenskaper, och det är en mycket bildar ett stabilt system, det operativa balansen alltsa oerhört svart att tippa-off kan bära överpriser. CSP omvandlare flera sekunder till 3-4 ganger överbelastning kan uthärda och även anpassa sig till plötsliga flera chock överpriser fungerar som en elektrisk start. Som ett resultat, lämplig för industriellt bruk, särskilt pa platser där inte alltid möjligt att vänta pa en ersättare generator uppstart och nätverk synkronisering. (Till exempel, kemiska fabriker, vissa hälso utrustning etc).

     3-fas motor. punkt visar tydligt att enheten är en 24 volts batteri clip-bara-fas spänning, men de tre-fas avbrottsfri strömkälla kan operativsystem fungerar.

     Liv - och hälsa. punkt visar tydligt att de ledande vätska, en elektrisk dränkbar isolerade förbindningar Det fanns en mätbar spänning är 233,7 har dock ett par centimeters avstand fran konsumenten hade bara en 5-under spänning kan mätas! Denna fastighet ocksa skapar nya möjligheter för användning.

  Eftersom högpresterande enhet används stabil, kan därmed ge alla hushall med efterfragan pa el, utan den vanliga hushallet använder för att förändra det sätt vi borde.

     Användningen av alternativa energikällor. punkt visar tydligt att väl lämpad (Solfangare, vindkraftverk) till ansökan ocksa). Eftersom egenskaper kan användas för att ersätta DC dragning ocksa resulterar i betydande storlek, och viktminskning, för att inte tala motorstyrningen fördelar tillämpas. Nästan omedelbart tillämpliga ombord strömförsörjning eller elektriska drift av fartyget, som även serverar en betydande roll i miljöskyddet.

  CSP omvandlare utspänning pa + / - 10% bara fluktuerar inom ett intervall, beroende pa belastning, sa det traditionella nätverk flöde dimensionell induktiva, kapacitiva och resistiva konsumenter användas utan nagon ändring av det.

    

 • AVGJORD STANDARDER.

  EU-direktiv: 89/336/EEC, 73/23/EEC.                > http://mmfk.nyf.hu/min/ipar/i12.htm >
  Disorder-stralning: MSZ EN 55022B.                 > http://kekecmiller.hu/data/Szabvany/norms/msz-en-55022.pdf >
  Magnetisk stralning: EMC 95/54EG.                   > http://www.autoemc.net/Papers/Government/EMC%20Guidance%20V4 >
  Security Technology: MSZ EN 60950/2001.      > http://www.mszt.hu/ikta/mv-2.html >
    

 • -applikationsomraden.

  Där människor far nagon form energibehovet för självbevarelsedrift och arbete. Anordningar som Omradet är mycket brett och diversifierat: de övergivna, isolerad fran omvärlden inom allt fran rymdforskning. Mer information nedan presenterades för tillämpning eller användning omraden av en elektrisk apparat.


                    

  • I geografiska omraden där det saknas eller inte tillatet och det finns ingen möjlighet till elnätet byggnad, som bevarande Fält, skogar etc.. Det finns en fast Ladda enheten batteriladdaren som säkerställer var utrustning är obegränsad i tid för att se till önskad mängd energi.
  •                    

  • Den civilisation i avlägsna öar förlorade, övergivna omraden, till exempel.: Gardar, ridning, fritidshus, gardar, fritidshus och familj elektriska tillförsäkra omradet komfort nivan pa ökningen eller turistmal öka intresset för vara produkter är idealiska.
  •                    

  • Grupp eller enskilda expeditioner till de bärbara strömförsörjning nästan oumbärlig. Kartografi, grottforskning, bergsklättring, sarkkutatás osv. dessa platser finns alltid de maskiner vi tar vilket är en viktig energiförsörjningen, till exempel. kommunikationsutrustning, datorer, Sist men inte minst, de ljuskällor som finns nästan överallt har oumbärligt.
  •                    

  • Survival kit bör ge grundläggande niva av strömkälla. repülõknél, är trycket inte skada att var utrustning, fartyg eller vattenspray barriär en perfekt operation, och andra fordon ombord och viktigt tillbehör nagra omständigheter medan vara enheter kan ocksa leverera batteriet kraften i enheterna.
  •                    

  • Militära tillämpningar är var utrustning används i manga av de höga startströmmar att, som det är svart att ersätta generator system. Den lätthet och okänslighet för yttre paverkan väl infanteri tar upp en bärbar batteri som det fungerar perfekt. Nästan alla frekvens och makt utrustning placeras eller mobiliseras form.
  •                    

  • Brandkar, ambulans, räddningstjänst pa den utrustning som används och tillgodose behoven för energitillgangar är fullt tillämplig enheten. Eller installerat i nagon form eller mobiliserade form. enkel att integrera tillämpningsomraden, och helt ersätter fossil energi, system generator, eller ens efterfragan Du kan ocksa arbeta tillsammans med dem potential att tjäna mer behov.
  •                    

  • Förebyggande av katastrofer och säkerhet är avgörande, eftersom det är mycket mindre känsliga yttre paverkan, exempelvis driftsbidrag pa principen om traditionella omriktare, system generator perfekt motprestationer, tystare och säkrare drift. Katastrofdrabbade omraden räddning, rivning, bygg, osv. munkálatainál ocksa kan betjäna alla energibehov säker drift, eller 1 eller 3-fas kan vara.
  •                    

  • Utvecklingsländerna, sjukhus, sjuksköterska-hem moderskap, nödkraftförsörjningen ställen, och pa samma platser som en enhet av UPS (UPS System) för användning som en ovärderlig detta värde, platser, eftersom UPS - du behöver inte använda k operationer för att stoppa, om det inte finns el, och vänta tills han kommer till makten. CSP-systemet, med en snabb första hjälpen centra och mobila första hjälpen centra kan installeras pa platser där inget nätverk byggs.
  •                      

  • Med hjälp av en mobil elektrisk apparat har fördelar i omraden där allmänheten inte vet och inte kan användas för antingen el eller elektrisk utrustning. Batterierna är lätta att hantera och snabbt Ladda upp en garanti för användare möjlighet att se hela tiden. Enheterna har mobiliserat utrustning för att snabbt kunna leverera kraftverk byggs i seeder. Bestar av en del utrustning solpanelerna och vindkraft i receptionen, där batterierna snabb laddning lösas lokalt.
  •                      

  • Säker drift av elektriska apparater med vata, fuktiga, vata förhallanden. Utmärkt och arbeta utan risk för elektriska stötar säker elektrisk utrustning, särskilt svara miljöförhallanden, även PL:. hög luftfuktighet nära vattenfall, tropisk, djungel, regn, stänkande vatten, översvämning mm.
  •                      

  • Industriell verksamhet i tjänst hos elmotorer till makten, som kan vara 1 - eller 3-fas. Även om jag kan nämna men ljusteknik, elektrisk energi och övriga rörelsetillgangar att leverera. Den oljerigg, pumpar som är verksamma i stenbrott, där gasen det finns risk för explosion pa grund av kontinuerlig, säker drift av hissar, Grottor av belysning för att se till att förbrukningen av syre, utan osv.
  •                      

  • Byggnader och andra konstruktioner som används i elektriska driver konsumenterna. Införandet av el till byggnaden innan den kan starta och behöver inte vänta pa utbyggnad. Gaffeltruckar, kranar, betongblandare, bandtransportörer etc.. säker drift, och är nödvändiga för att driva enheten. Den berendezéseinkkel anskaffas pa andra vaningen och delar tak i verken ocksa ge den perfekta energiförsörjning, antingen 1 eller 3-fas kan vara.
  •                      

  • Inverter och energi som används i relief och (Inverter och / eller avbrottsfri strömkälla, UPS) - Kent använder förnybara kraftsystem. Var utrustning kommer till traditionellt Växelriktare mycket längre än vi kan ge samma energi sa mycket batterikapacitet som systemet regenererar kontinuerligt batterier, och därmed öka antalet cykler, och sa behov av att ersätta dem senare.
  •                      

  • Urban och langfärdstrafik strömförsörjning, exempelvis. amfibisk bussar, tradbussar, sparvagnar, Tag (trad kommer att bevaras transportmöjligheter) osv. Eftersom speciell utrustning fungerar elfordon att skjuta upp en resa längd pa minst 20-30%.
  •                      

  • Electric personbilar i själva ansökan trafik, vilket möjliggjorde en betydligt större avstand till en enda laddning är densamma batterikapacitet, drivs resulterar i princip som konventionella fordon. Husvagnar operation som skall tillämpas för förbrukare. Servering energi under camping apparater, större fordon ombord, elektriska rengöringsmaskiner att fungera längre, men kunde ända nämna andra mindre fordon, liksom.: (Golfautók, glass lastbilar, mobil försäljning) för att tjäna energibehov.
  •                      

  • Batar, batar, segelbatar, motorer (förrätter roder och motor igang). Dessa är de strukturer i likströmsmotorer utförts, och den höga efterfragan pa energi pa grund av kablage kan därför endast intermittent värma upp Anläggningen kommer att fungera. Däremot kan CSP system lösas för kontinuerlig drift, färre förluster.
  •                      

  • Sportaktiviteter, t.ex.:. Dykning där det är viktigt att använda energi som isolering av den energi vi är under vatten, och det är viktigt för vikt / effekt-förhallande. Heat-luft-ballong som aterigen kan nämna allt det ovanstaende, flyg, sjöfart, säker energiförsörjning instrument som medförs ombord, där turbingeneratorer och stannar framdrivning osv.
  •                      

  • Spara ström i natt och dag du ska använda. Island läge drivs villor, fabriker. och andra anläggningar, utanför skyltning, belysning och ytor makt, sa mycket snabbare avkastning pa din investering eftersom du inte behöver elektrisk energi behov, utveckla nätverk för att tjäna. Om investeringen kan atervinnas pa längre underhallsfri, till skillnad fran pa de platser där du hittar energi till teletjänster.
  •                      

  • Mobiliseras nöjescentra, roadshows ljud händelser och belysning energiförsörjning. Utöver dessa, de punkter i ansökan sokhelyen föreslas den explosiva kraften sätter strömförsörjning.
  •                      

  • Mellanhand bilar, kamera filminspelning, belysning, kommunikation och annan utrustning serve. Pa samma sätt elgenerator system för att säkerställa huvudrollen, med var utrustning här är den mindre storleken av bilar kan vara en mellanhand, eller flera element kan bära, och rotationen av bakgrundsljud reduceras till off-drift till följd av batteriet.
  •                      

  • Och sist men inte minst är det viktigt att nämna utrymme, där mycket av var utrustning kan vara användbara. Manens fordon, manlandaren, satelliter, elförsörjning och framdrivning kontroll, Genom att använda var utrustning, har möjlighet att göra resan mycket mer, batterierna längre livscykler pa grund av kontinuerlig regenerering. Det finns verkligen fraga vikt / effekt-förhallande, och tillförlitlighet. Var utrustning är mycket mindre känsliga reagera pa yttre stralning och magnetiska fält, därför att enheten inte innehaller processor-baserade system och kontroller.


    

 • Alla ovanstaende fält elektrisk aktivitet som utförs för att driva annan konsumentelektronik. Utrymmet har tilldelats, eftersom livsenergin utdragbara minst 30%, sa den närstaende den totala arealen kan vara mer fördelaktig ställning CSP med hjälp av utrustningen.
                         Klicka pa bilderna för att se fler bilder.


  belépés - háromfázisú motor hajtás    

 • 3-fas motor driven.

  Batterispänningen utrustning 24Voltos drivas med stor effektivitet i den industriella 3-fas motorer och pumpar. I konventionella omriktare, áramátalakítókkal mot (vilket inte är sa lätt att bära den högtflygande eller chock strömmar, var enhet, förmaga att utföra lämpliga elmotorn för att fungera. Omriktarna i normal De kan fördubbla sina resultat i nagra mili-sekundumig rösterna, medan utförandet av CSP Converter kan upp till 5-6 ganger säkerställa produktionen av upp till flera sekunder. Bra service far arbeta utanför underhallsarbete, Reparation, montering rädda grupper, energi möte.
     Fler bilder  > >  belépés - indítási terhelés    

 • START LOAD.

  I konventionella omriktare, strömriktare mot (vilket inte är sa lätt att bära den högtflygande eller chock strömmar, och de nätverk, genereras transienter och konsumenter), utförandet av vart enheten är kapabel till lämpliga elmotorn för att fungera. Även standarden pa växelriktare paret kan fördubbla sina resultat milisekundumig rösterna, medan utförandet av CSP Converter kan upp till 5-6 ganger säkerställa produktionen av upp till flera sekunder. Om var utrustning industriella maskiner kan drivas för att vara mycket effektiv, god service far arbeta utanför underhallsarbete, Reparation, montering rädda grupper, energi möte. Det som en sadan.: cirkelsagar, vinkelslipar, motorsagar, häcksaxar, och klippmaskiner samt nagra svetsutrustning, osv.
     Fler bilder  > >  belépés - Vezetékméret    

 • CORD storleksminskning.

  Utrustning enligt följande princip för fran mycket mindre tvärsnitt linjer kan bära en mycket högre effekt normal, jämfört med en sinusformad kontroll. Tack för denna kontroll som ju vi skyddar patent (registreringsnummer: P0800658, 2008/11/10) den mängd järn som material som används i transformatorer - de utan att skada - reduceras till en 1/5-ére upp deras fall, naturligtvis, även om en Förutom effekt.
     Fler bilder  > >  belépés - akadály    

 • MEKANISK HÄMNING ÄN STEG SKYDD.

  CSP-omvandlare än vad som kan konstatera att om start, under mekanisk eller hämning inträffar, konsumenter inte bränna ner och inte ga i konkurs, naturligtvis, en mindre intervall. Upphörande av hämning konsumenten fortsätter att fungera pa samma sätt som tidigare. Hämningen under system begränsar prestanda pa konsumenten, skydda den skadan. Naturligtvis fler konsumenter i samband med fall, bromsar hämning av utrustning vid uppehall eller nedat, men andra konsumenter kommer att fortsätta att verka som om ingenting hade hänt.
     Fler bilder  > >  belépés - Visszatöltõ impulzusok    

 • Batteriskydd, regenerering.

  Att enheten är ansluten till dem regenerering av batterierna, eftersom varje en regenerativ cykel av varje puls näring dem, för att förhindra en oaterkallelig fysiska och kemiska processer lejátszódását, sa att batterierna längre livslängd och större kapacitet kommer att traditionell använda dem mot.
     Fler bilder  > >
  belépés - gyorstöltõ impulzusok    

 • FAST laddning av batterier.

  Den externa enheten kontakten säkerställer snabb uppladdning tillbaka till batterierna, eftersom varje varje cykel av regenerativ energi pulser matas av batterier, som omedelbart ingar, vilket gör att batterierna längre livslängd och större kapacitet kommer att traditionella anklagelse mot deras användning. CSP system icke-standard DC-spänning för att ladda batterierna, men med en speciell laddare AC puls tillämpas. Med denna metod uppnaddes genom att ladda batterierna laddade, snabba, och uppna högsta möjliga kapacitet.
     Fler bilder  > >  belépés - kimenet
    
 • KONSUMENTER överbelastning.

  CSP-omvandlare drivs fran konsumenterna tal ännu större överbelastning Dessutom fungerar nätverket som om de huruvida induktiv, kapacitiv eller resistiv last i lika. Enligt vara mätningar, 220V glödlampor impulsiv tala upp till 350-400V har ocksa utan skador.
    További Képek > >
  belépéps - napelem

  belépés - szélkerék    

 • Alternativa energikällor.

  CSP-omvandlare för alternativa källor till högfungerande tillsammans som Alla alternativ energikälla som kan vara till exempel.: vindkraft, solkraft, CSP-omvandlarens utgang, form av AC / DC som genereras, sa spänningen i den konsumentens respektive nivaer bör göras här är bra kan spela en roll i tillämpningen av var utrustning. CSP-omvandlare för ökad spridning av kostnaden för 1kW och kommer att garantera en god effektivitet, samt bättre än den utrustning som använts hittills.
     Fler bilder  > >

     Fler bilder  > >


  belépés - méretek


    

 • CSP-omvandlare storlek och vikt.

  CSP-omvandlare vikt / effekt-förhallande sa hög liknar den cirkulerande strömmen av omvandlare och växelriktare mycket större dimensioner och vikt jämfört med var enhet. Ovan nämnda fördelaktiga egenskaper Dessutom helst enheter har nu CSP finns i omvandlare storlek och vikt 1/3- knappt natt, och även överträffar en del av deras kunskaper, nagra av dem.
      Fler bilder  > >  belépés - hálozat


    

 • UPS-system, nätverk kompatibilitet.

  Utmärkt kompatibilitet med ditt nätverk. Det finns inget behov av komplexa system nätverksövervakning, sasom konventionella omriktare. Marknaden är bara invertrer-s nagra fa procent av nätet kan fungera parallellt, och bara kunna lösa komplexa elektronik. Däremot CSP omvandlare - som nätverksanslutning, just nu tar över nätverket frekvens, och detta kommer att frekvensen av deras kontroll, oavsett om 50 eller 60 Hz naturligtvis mycket högre gränser för verksamhet med utrustningen. Om nätverket avslutas under samma period fortsätta med energin i nättjänsten mot, och viktigast, att ingen överföring tiden.
     Fler bilder  > >
  belépés - mobil


    

 • CSP-omvandlare rörlighet.

  Hög rörlighet av vara enheter. Ocksa vi skyddar genom patent (registreringsnummer: P0402442, 26.11.2004) Det finns inget behov av fossil energi, komplexa, och därmed förorenar miljön explosiv kraft generator för att säkerställa strömförsörjningen. Vart system kan använda den inbyggda batterier till eluttaget Men för att säkerställa att konsumenten har näring som kan vara att konsumenterna far PL:. induktiva, resistiv och kapacitiv. Även dessa kunder verkar i en säker utrustningen är ungefär lika ansluten till nätet skulle vara, men ännu inte nämns i säkerhet, eftersom det är oberoende av jordens system därför konsumenterna om eventuell nedgang i vatten inte farligt, eftersom det är oberoende av jorden systemet.
     Fler bilder  > >  belépés - hibrid


    

 • CSP-omvandlaren och in-hybrider.

  Omvandlare har utmärkt hybridisering. Det finns inget behov av komplexa elektroniska system sa att produktionen av var utrustning Anslut utgangen pa nagon resurs parallellt. Systemet kan i nätverket eller fossil energi-drivna generator AC utspänning genereras av systemet kan fungera parallellt, och sa fort du ansluter enheten till utdata till en annan utenhet, generator kommer att skapa ett hybridsystem, Ocksa vi skyddar av patent (registreringsnummer: P0800780, 2008/12/30) Som ett parallellt system knutet till batteriet är urladdat, kommer det att vara klar. Om CSP-omvandlare, sla till aggregator, just nu tar över dess frekvens, och regulatorn kommer att ha sin egen frekvens, oavsett om 50 eller 60 Hz. Borttagandet av generatorn utspänning, sedan under samma period, tiden kommer att kontakten uteffekt mot, och hela denna tid utan att byta.
     Fler bilder  > >  belépés - környezetvédelem


    

 • MILJÖSKYDD.

  Den stora betydelsen av miljöskydd CSP är en fluorescerande-baserad gyújtónknak, eftersom dess tillämpning lysrör brinner inte ut, tillbringade lysrör ocksa fortsätta att fungera. Batterierna, för att inte tala För pa grund av förnyelse mycket mindre batteri ska kasseras i en given cykel. Den berendezéseinkkel batterier som används i alternativ energi Med hjälp av en mycket längre livslängd kommer att vara, eftersom tekniken har tillämpats. Saledes CSP system som används i batteritid kan na 2-3 ganger jämfört med vanliga program. Därför, kostnaden för miljövänliga lösningar snart kunna atervinnas pa ett sadant sätt att de blir ännu billigare. Det är därför uppenbart att miljön är mindre hotande och förorenande kraftverk vara att bygga, om utrustningen sprider sig till det vardagliga livet.
     Fler bilder  > >  belépés - környezetvédelem


    

 • Enzymatisk MILJÖSKYDD.

  Tack vare vara kollegor utomlands uppfinningen, miljön är av stor betydelse, dessa det nya enzymet förberedelser används effektivt i olja och fenol dekontaminering och destruktion av derivat, annat farligt avfall, för att inte nämna. Restaurering av ekologiska balansen i naturliga vatten, spillvatten, avloppsrening. Dessa miljövänliga lösningar inom tidigare avkastning eftersom den inte tillämpas pa de kära land recultivation. Det är uppenbart att dessa enzymer är mindre spridda miljö föroreningar, och hotar en lösning används i livet.
     Fler bilder  > >
  belépés - élet-, és munkavédelem


    

 • Life - och arbete.

  När det gäller anställningstrygghet, var utrustning säkert i blöt, vat miljö, eftersom produktionen enheter Det finns ingen föredra fas (pa samma sätt som de transformatorer). Sa utvecklat ett oberoende nätverk av mark för utnyttja potentialen i den fas marken inte kan stängas mot kretsen, sa kort av el levande organism genomresa. En separat sladd vener Beröring nagon risk för elektriska stötar, (naturligtvis Vidröra ledningar samtidigt som associerade med livshotande chock, som vanligt) därför onödiga stötar till reläerna Använda bra.

    Fuktig miljö, desto större spänning motorer, en chans vatten har inte orsakats av elektriska förbrukare dödlig chock, alltsa inte tvingas hög effekt, lag DC komponenter för användning i en sadan arbetsmiljö nej, inte nämna det faktum att dessa varor, enheter är mycket hög, upp till tva till tre ganger ocksa.
     Fler bilder  > >  belépés - biztosítékok


    

 • EMC immunitet.

  Utrustningen överensstämmer med de starkaste Kompatibilitet används av bilindustrin pa grund av den känsliga-processor system. Bilden visar en mätning diagram som omvandlar utdata fran CSP är transienter som kan ses i manga inverter-typ. Mätningen av 1 GHz Mark har utförts i Tyskland, EMC-Tech labb. Av nagot externt magnetisk metall hölje säkerställer skyddet.
     Fler bilder  > >  belépés - biztosítékok


    

 • ELSKYDDET.

  Den interna utrustning mot kortslutning är skyddade. Den externa skydd försäkring efterfragan görs, det normala och Automatiska brytare för att säkerställa att överbelastning eller kortslutning, omedelbart stänga av systemet. De eventuella kortslutning, överhettning och avslutas automatiskt efter startas maskinen.
     Fler bilder  > >

 • Kontakt  >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht