Fejlesztés alatt álló berendezéseink
Elektromos fejlesztéseink
Mechanikus fejlesztéseink
Hibrid fejlesztéseink
Egyéb fejlesztéseink
 
 
 
                                                                   
belépés

   CSP-MOBIL ENERGY KOFFER.

 • A CSP-mobil energy koffer alkalmazása nagy jelentőséggel bír, a katasztrófa sújtotta területek energia ellátásban. A rendszer több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek, fő előnyös tulajdonsága a mobilitásában rejlik, mivel az adott helyre pillanatok alatt telepíthető és installálható a különböző körülményekhez. A működéséből kifolyólag a már használatos aggregátor rendszerekhez is illeszthető teljesítmény növelése céljából, csak a kimeneteket kell összekötni, és a berendezés felveszi az aggregátor szinkronját és a kimenetén keresztül és a berendezésben lévő akkumulátorokat, kezdi el feltölteni a gyorstöltő funkcióval. Más előnyös tulajdonsága a működési rendszerében is megmutatkozik, mivel a készülékben alkalmazott akkumulátorokat minden egyes ciklusban regenerálja, ezáltal az alkalmazott akkumulátorok hosszabb élet ciklussal rendelkeznek. A működési idejük elérheti a ciklusszámuk többszörösét is. Napelemes töltő egységgel felszerelt modulrendszerszerűen bővíthető teljesítményű mobil áramforrás.
  (ügyszám szám: P0402442, 2004.11.26).
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

     CSP-AKKUMULÁTOR.

 • A CSP- ólomakkumulátor ultrakapacitása. Az új technológiával és az új cella kialakítással, továbbá a CSP-konverter alkalmazásával a rendszer biztonságosabb és nagyságrendekkel jobb működés érhető el. A találmány lényege, hogy az ólom-akkumulátorok előnyeit ötvöztem az általam kifejlesztésre kerülő csp-akkumulátorban. Eljárás és berendezés energia és/vagy töltés tárolókban alkalmazott elektróda illetve fegyverzet felületi struktúrájának kialakítására kapacitás növelés érdekében.
  (ügyszám szám: P0800674, 2008.11.12).
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

     CSP-PLAZMA CO2 REDUTION.

 • A CSP-plazma CO2 redution alkalmazása nagy jelentőséggel bír a CO2 lecsökkentésében. A rendszer több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek, fő előnyös tulajdonsága az egyszerűségében rejlik, mivel az adott helyre rövid idő alatt telepíthető és installálható a különböző körülményekhez. A működéséből kifolyólag a már használatos rendszerekhez is illeszthető nem csak co2 csökkentés céljából hanem teljesítmény növelése céljából. Más előnyös tulajdonsága a működési rendszerében is megmutatkozik.
  Eljárás és berendezés adalékanyagok illetve vízköd ultrahanggal történő előállításra, és a belsőégésű motorok égésterébe való bejuttatására.
  (ügyszám szám: P0700713, 2007.11.06)
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

     PLAZMA-SUN FÉNYCSŐGYÚJTÓ.

 • A CSP plazma-sun fénycsőgyújtó segítségével az új és a kiégett de le nem gázosodott fénycsövek is tovább működnek 30-50% energia megtakarítással. A rendszer több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek. Fő előnyös tulajdonsága a már kiégett fénycső is tovább működik, magasabb frekvencián működteti a fénycsöveket ezért nem bántja a szemet, mivel nincsen villogás, a működési rendszerében is megmutatkozik, mivel hideg katódos eljárással működik. Egyszerűbb kiépítés kevesebb anyag felhasználás, a működési idő elérheti a 100 ezer üzemórát is.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

     OUTBACK RENDSZER KIÉPÍTÉS CSP-KONVERTER SEGÍTSÉGÉVEL.

 • A CSP konverter segítségével kiépített outback rendszer több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek. Fő előnyös tulajdonsága már a működési rendszerében is megmutatkozik, mivel átkapcsolási idő nélkül biztosítja a hálózati feszültséget a fogyasztók számára a hálózat megszűnésével, speciális kapcsolás technikájának köszönhetően 20-25-% energiát is megtakaríthat fogyasztóktól függően. Másik előnyös tulajdonsága, hogy a rákötött akkumulátorokat folyamatosan regenerálja minden egyes ciklusban, és a fogyasztókon keletkezett esetleges tranzienseket is felhasználója.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

     3 FÁZISÚ LIFT MOTOROK MŰKÖDTETÉSE 24V-S AKKUMULÁTORRÓL, A 3 fázisú CSP KONVERTER SEGÍTSÉGÉVEL.

 • A 3 fázisú CSP konverter hajtású lift motorok több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek. Fő előnyös tulajdonsága már a meghajtási rendszerében is megmutatkozik, speciális meghajtásának köszönhetően 30-40% energiát is spórol, akkor is működik, amikor nincsen hálózati feszültség. Másik előnyös tulajdonsága, hogy a lift a mozgásából is előállít az akkumulátorok töltéséhez energiát.
  Egy illetve többfázisú egyen illetve váltakozó áramú villamos - motor meghajtása illetve vezérlése c.s.p. konverterrel.
  (ügyszám szám: P0402443, 2004.11.26)
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

    CSP KONVERTER HAJTÁSÚ ELEKTROMOS AUTÓ.

 • A CSP konverter hajtású elektromos autó több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik. Fő előnyös tulajdonsága, a meghajtási rendszerében is megmutatkozik. Másik előnyös tulajdonsága, hogy a gépkocsi a mozgásából is előállít a töltéséhez energiát. Hosszabb menetteljesítménye a CSP-konverternek köszönhető, az akkumulátorait menet közben is regenerálja.
  Eljárás és berendezés villamos gépek vasanyag mennyiség anyagszükségletének csökkentésére a mágneses telítődés megakadályozásával.
  (ügyszám szám: P0800658, 2008.11.10)
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >  belépés

     MEMÓRIÁS INTELLIGENS LENGÉSCSILLAPÍTÓ.

 • A lengéscsillapítók új generációja, minden egyes lengésből illetve elmozdulásból energiát termel a gépjárművek számára, amelyek ezzel a megoldással nem pazarolják el a mozgásból keletkezett energiákat. A gépjárművek fogyasztása így akár 30%-ot is csökkenhet. Fokozza a kényelmet, mivel az utastérből szabályozható a lengéscsillapítók keménysége. Mérésekre is alkalmazható a kialakítás esetében, (pl.: mérő kocsikban) azonnal tájékoztathat az útviszonyokról..
  Memóriás intelligens lengéscsillapító, mágneses sík generátorral egybeépítve.
  (ügyszám szám: P0402398, 2004.11.18)
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >  belépés

    CO ÉS FOGYASZTÁSCSÖKKENTŐ BERENDEZÉS.

 • A CO és fogyasztáscsökkentő projekt lényege, hogy a fosszilis energiával működő robbanó motorok káros anyag kibocsátását közel nullára redukáljuk, a berendezés használatával a fogyasztásunk is lecsökken, viszont a motor teljesítménye nem csökken, hanem emelkedik.
  Robbanómotor hulladék hőjének felhasználása, káros anyag csökkentés céljából.
  (ügyszám szám: P0700494, 2007.07.26)
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >


  belépés

    KOMPLE-TENT SÁTORRENDSZER.

 • A sátorrendszer fény, illetve helymeghatározó jeladóval is el van látva. Felhasználhatósága sokrétű lehet a civil életben és hadseregben egyaránt. Hegymászóknál, lavinaveszélyes helyeken megkönnyíti a keresést, katasztrófa sújtotta területen és a hadsereg mozgó alakulatainak elszállásolására egyaránt alkalmas, ideiglenes korházak is felállíthatóak belőle, stb.
  KOMPLE-tent sátorrendszer, mely fény, illetve helymeghatározó jeladóval is el van látva.
  (ügyszám szám: P0402412, 2004.11.22)
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >
  belépés

    PLAZMA SZOLÁR-LÁMPA.

 • A plazma szolár lámpa projekt lényege, hogy a napelemekkel begyűjtött energiát akkumulátorokban eltároljuk és az éjszaka folyamán, biztosítjuk az energiatakarékos CSP rendszerű fénycsőgyújtó számára.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >
  belépés

    CSP HIBRID RENDSZER KIALAKÍTÁSA, HIBRID AGREGÁTOR.

 • A CSP hibrid rendszerrel meglehet növelni az aggregátorok teljesítményét, többszöröse lesz az indító áramuk, jóval kevesebb üzemanyagot használnak fel a működésükhöz, és az élettartamuk megtöbbszöröződik. Jóval nagyobb indítási nyomaték mellett. A hibrid aggregátor annyit jelent, hogy a CSP-konverter kimenete és egy fosszilis energiával működő aggregátor kimenete, párhuzamosan van kötve.
  Eljárás és berendezés hibrid aggregátor előállítására párhuzamosan kapcsolt belső energiatárolóval egybeépített mobil inverter egységgel.
  (ügyszám szám: P0800780, 2008.12.30)
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

    COLD FUSION REAKTOR VÍZBEN.

 • A CSP konverter alkalmazása a hidegfúzió előállítására, Fűtési és elektromos energia előállítása kis energia befektetéssel. A hidegfúzióval elérhető, hogy kis energiával felszabadítjuk a vízben lévő hidrogént, aztán elégetünk, az eltárolt víz felmelegítésére illetve a robbanó motorok által hajtott generátorok meghajtására, amivel hálózati feszültséget állítunk elő.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

    PLAZMA LEVEGÖN VALÓ ALKALMAZÁSA ÜVEG ELŐ ÁLLÍTÁSÁRA.

 • A CSP konverter alkalmazása levegőn, vizes homokból való üveg elő állítása Kis energia befektetésével. A CSP Konverterrel a vizes homokban ívet húzunk, és a nagy hőmérséklet hatására üvegcseppek keletkeznek.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >


  belépés

    ÉJSZAKAI ÁRAM ELTÁROLÁSA, ÉS NAPPAL VALÓ FELHASZNÁLÁSA.

 • Az éjszakai árammal feltöltjük az akkumulátorokat a CSP Konverteren keresztül, és a nappali üzemben felhasználjuk az elektromos, fogyasztok működtetésére, ezáltal a 25 Ft-os áramot felhasználjuk az 50 Ft-os áram helyett, ezáltal az elektromos költségeink közel a felére csökkennek.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

    CSP KONVERTER HAJTÁSÚ ELEKTROMOS HAJÓ.

 • A CSP konverterrel működtethetünk hajókon lévő klíma rendszert, bármilyen elektromos fogyasztót 1-illetve 3 fázisút. A CSP konverterrel meghajtottunk egy 3 fázisú 400V-s 4kw-os 1400-as fordulatszámú, és 26 Nm-s nyomatékkal rendelkező motort, egy 1500 kg-s hajótest meghajtására használtuk fel. Ezzel a hajtásunkkal több, mint 5 km/órás sebességet értünk el.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >  belépés

    A TRIALSUN HIBRID NAPELEMES CSERÉP MODUL.

 • A TRIALSUN HIBRID berendezés név annyit jelent, hogy egy készülékbe be van integrálva a napelem, a CSP-konverter, és az akkumulátor, Így jött létre a TRIALSUN-HIBRID napelemes cserép modul melynek a kimenetén 230 V-s kapocsfeszültség keletkezik. TRIALSUN hibrid napelemes rendszer, melynek teljesítménye modulszerűen bővíthető.
  (ügyszám szám: P0402170, 2004.10.25)
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >
 • Elérhetőségeink >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht