Fejlesztés alatt álló berendezéseink
Elektromos fejlesztéseink
Mechanikus fejlesztéseink
Hibrid fejlesztéseink
Egyéb fejlesztéseink
 
 
 
                                                                   
belépés

   CSP-MOBILE ENERGY koffer.

 • CSP-energiaa mobiili kantolaukku on erittäin tärkeää katastrofialueiden energian toimitusvarmuutta. Järjestelmä on myös useita etuja, tärkein ja hyödyllistä liikkuvuutta itse, koska paikka hetket asentaa ja se voidaan asentaa eri tilanteissa. Syynä operaatioon on jo käytetty generaattori järjestelmät mukautettava, jotta suorituskyky paranisi, vain lähdöt on kytketty ja laite poimii tahdistussignaalia generaattori ja tuotos laitteet ja akut, laturi alkaa lataaminen ominaisuus. Muita edullisia ominaisuuksia käyttöjärjestelmä nähdään myös laitteen uudistua käytetyt akut jokaisessa syklissä, jolloin Käytetyt akut on pidempi elinikä. Käyttöaika jopa useita kertoja painejaksomäärän samoin.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >

  belépés

     PLASMA-SUN loistelamput.

 • CSP-su plasma lampun sytytyksen avulla uusia ja käytettyjä loisteputkia on rikki, mutta ei toimi 30-50% enemmän energiaa säästöjä. Järjestelmä on myös useita etuja. Edullinen ominaisuus tärkeimmät putki on jo käytetty teosten toimii taajuuksilla suurempi kuin loistelamput ei vahingoita silmiä, koska ei ole vilkkua, käyttöjärjestelmä on myös selvää, kuten kylmäkatodi prosesseja. Helpompi käyttöönotto vähemmän päihteidenkäytön, käyttöaika jopa 100000 tuntia operaatio.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >

  belépés

     Outback CSP-BUILDING käyttävä muunnin.

 • Muunnin rakennettu Outback CSP järjestelmä voi olla useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Tärkeimmät hyödyt piirre käyttöjärjestelmä pidetään myös varmistaa siirron ajan ilman verkkovirtaa kuluttajille sen päättymisen verkon ansiosta erityisen vaihtaa tekniikkaa 20-25 -% riippuen energiaa voidaan säästää kuluttajat. Toinen myönteinen piirre on se, että akut jatkuvasti uudistaa päällystetty sykli ja kuluttajat Jokainen käyttäjä syntyy häiriö.
  >>>Lisätietoa hankkeesta. >>> >

  belépés

     3-vaihe LIFT 24V-moottorin käynnissä akun, 3-vaihe muunnin CSP.

 • 3-vaiheinen muunnin CSP powered hissi Motors on useita etuja. Tärkeimmät hyödyt piirre näkyy myös käyttövoimajärjestelmään käyttövoima erityiset kiitokset 30-40% energiansäästö, toimii, vaikka ei ole valtaa. Toinen myönteinen piirre on se, että liikkuminen hissillä laturi tuottaa energiaa.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >

  belépés

     CSP CONVERTER MOOTTORIKÄYTTÖISEN sähköautossa.

 • CSP-powered sähköauto muunnin on muitakin etuja. Tärkeimmät edullinen ominaisuus käyttövoimajärjestelmään näkyvät. Toinen myönteinen piirre on se, että liikkuminen auton luo myös latauksen energiaa. Pitkän suorituksestasi ja CSP-muuntimen ansiosta uudistaa paristojen mennä ..
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >


  belépés

     JA LAITTEET CO polttoainetaloutta.

 • Hanke koostuu CO ja polttoainetalouden että fossiilisen energian, räjähtävät moottorit päästö vähenee lähelle nollaa, laitteeseen kulutusta voidaan vähenee, mutta moottorin teho ei ole vähentynyt vaan lisääntynyt.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >  belépés

     SOLAR PLASMA LAMP.

 • plasma lamppu aurinko hanke on, että paristot tallentaa aurinkoenergiaa kerätään ja yöllä antaa energiaa CSP-pohjaisten loistelamput.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >
  belépés

     CSP hybridi järjestelmä, hybridi Aggression.

 • CSP hybridi järjestelmä saattaa lisätä suorituskykyä generaattorit, on moninkertainen käynnistysvirta, paljon vähemmän polttoainetta käytetään niiden toimintaan ja lisääntyä elämässämme. Paljon suurempi käynnistysmomentti. hybridi generaattori tarkoittaa, että CSP-muuntimen ja teho fossiilisen energian kokonaistuotannon, on kytketty rinnan.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >

  belépés

    Cold Fusion Reaktoriveden.

 • CSP soveltaminen muuntimen tuotannon kylmä fuusio, lämmitys ja sähkö tuotetaan vähän energiaa investointeja. Cold Fusion on saatavilla matala-energia vapautuu vetyä vedessä, ja sitten poltetaan, varastoitu vesi on lämmintä ja räjähtävä-odotuksiin generaattorit, käyttövoiman moottorit, jotka AC tuotamme.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >


  belépés

     KÄYTTÖ plasmaleikkauslaite lasin esikäsittely väitteen.

 • CSP muunnin hakemus ilman, vesilasi hiekkaa väite on pieni investointi energiaa. CSP kaari muunnin, märkä hiekka on laadittu, ja korkeat lämpötilat lasi-tippaa muodostuvat.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >
  belépés

    Varastoinnin FLOW yötä päivää KÄYTTÖÄ.

 • yö täynnä sähköä paristot CSP muuntimen kautta ja hyödyntää täyden palvelun sähkö-, syödä toimintaa, mikä käyttämällä voimaa 0,1 euron 0,2 euron sijasta nykyisen, joten sähköinen kustannukset ovat lähellä puolittunut.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >  belépés

     CSP CONVERTER MOOTTORIKÄYTTÖISEN Electric Boat.

 • muunnin voi toimia veneitä CSP ilmastointijärjestelmän tahansa sähköinen kuluttajan 1 tai 3 vaihe. muunnin ajaa CSP on 3-vaihe 400V ja 4kW tuuman 1400 rpm ja 26 Nm: n vääntömoottori, Hull ja voimanlähteenä 1500 kg käytettiin. Tämä hajtásunkkal yli 5 km / h on saavutettu.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >


  belépés

     TRIALSUN MODULE HYBRID katolle hanke.

 • Hybridi järjestelmä on TRIALSUN tarkoittaa, että laite on integroitu aurinkokenno, CSP-muunnin, ja akku. Näin hybridi aurinko-katto TRIALSUN moduuli joka tulostaa 230 napajännite Vs syntyy.
  >>> Lisätietoa hankkeesta. >>> >


 • Yhteystiedot  >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht