Fejlesztés alatt álló berendezéseink
Elektromos fejlesztéseink
Mechanikus fejlesztéseink
Hibrid fejlesztéseink
Egyéb fejlesztéseink
 
 
 
                                                                             
belépés
belépés

belépés

belépés

belépés

belépés

  CO ÉS FOGYASZTÁSCSÖKKENTŐ BERENDEZÉS.

 • A CO és fogyasztáscsökkentő projekt lényege, hogy a fosszilis energiával működő robbanó motorok káros anyag kibocsátását közel nullára redukáljuk, a berendezés használatával a fogyasztásunk is lecsökken, viszont a motor teljesítménye nem csökken, hanem emelkedik.

  belépés

    PLAZMA SZOLÁR-LÁMPA.

 • A plazma szolár lámpa projekt lényege, hogy a napelemekkel begyűjtött energiát akkumulátorokban eltároljuk és az éjszaka folyamán, biztosítjuk az energiatakarékos CSP rendszerű fénycsőgyújtó számára.  belépés

    CSP HIBRID RENDSZER KIALAKÍTÁSA, HIBRID AGREGÁTOR.

 • A CSP hibrid rendszerrel meglehet növelni az aggregátorok teljesítményét, többszöröse lesz az indító áramuk, jóval kevesebb üzemanyagot használnak fel a működésükhöz, és az élettartamuk megtöbbszöröződik. Jóval nagyobb indítási nyomaték mellett. A hibrid aggregátor annyit jelent, hogy a CSP-konverter kimenete és egy fosszilis energiával működő aggregátor kimenete, párhuzamosan van kötve.
  belépés

    COLD FUSION REAKTOR VÍZBEN.

 • A CSP konverter alkalmazása a hidegfúzió előállítására, Fűtési és elektromos energia előállítása kis energia befektetéssel. A hidegfúzióval elérhető, hogy kis energiával felszabadítjuk a vízben lévő hidrogént, aztán elégetünk, az eltárolt víz felmelegítésére illetve a robbanó motorok által hajtott generátorok meghajtására, amivel hálózati feszültséget állítunk elő.
  belépés

    PLAZMA LEVEGÖN VALÓ ALKALMAZÁSA ÜVEG ELŐ ÁLLÍTÁSÁRA.

 • A CSP konverter alkalmazása levegőn, vizes homokból való üveg elő állítása Kis energia befektetésével. A CSP Konverterrel a vizes homokban ívet húzunk, és a nagy hőmérséklet hatására üvegcseppek keletkeznek.

  belépés

  belépés

  belépés • Elérhetőségeink >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht