Fejlesztés alatt álló berendezéseink
Elektromos fejlesztéseink
Mechanikus fejlesztéseink
Hibrid fejlesztéseink
Egyéb fejlesztéseink
 
 
 
                                                                   

belépés

   CSP-MOBILE ENERGI Koffer.

 • CSP-energi mobil fodralet är av stor betydelse för katastrofdrabbade omradena energiförsörjning. Systemet kommer ocksa att ha flera fördelar, den viktigaste positiv aspekt av rörligheten i sig, eftersom den platsen stunder att installera och kan installeras i olika situationer. Anledningen till att verksamheten redan används i generator-system anpassas för att öka prestanda, skall endast utgangarna ansluts och enheten hämtar generatorn synk-signal och effekt för utrustningen och batterier i laddaren kommer att starta upp funktionen. Andra fördelaktiga egenskaper hos operativsystem ses ocksa som en anordning för att regenerera begagnade batterier i varje cykel, vilket förbrukade batterier har en längre livslängd. Den drifttid pa upp till flera ganger antalet cykler ocksa.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >

  belépés

     SUN-PLASMA FLUORESCERANDE.

 • CSP-sun fluorescerande plasma med hjälp av nya och förbrukade lysrör gázosodott-off men fortsätter att arbeta 30-50% av energin besparingar. Systemet kommer ocksa att ha flera fördelar. Fördelaktiga funktionen av de viktigaste röret är redan använt pa arbeten fungerar pa frekvenser högre än lysrör bör inte ont i ögonen eftersom ingen flimmer, är det operativsystem ocksa sett som kallkatodrör processer. Enklare spridning av mindre droganvändning, drifttiden upp till 100 tusen timmars drift ocksa.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >

  belépés

     OutBacks CSP-Building System Använda omvandlarens.

 • Omvandlaren byggt outback CSP system kan ha flera positiva egenskaper. De viktigaste positiva inslag av operativsystemet ses ocksa som säkerställer överföringen tid utan nätström för konsumenterna för upphörande av nätet, tack vare en speciell switching teknik för 20 till 25 -% beroende pa konsumenternas spara pa energi. En annan positiv egenskap är att batterierna ständigt regenererar belagd med varje cykel, och konsumenterna Alla användare genereras transienter.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >

  belépés

     3 fas motorer LIFT BATTERIDRIVEN 24V-S-ROM CSP A 3-fas omvandlare.

 • Den 3-fas omvandlare CSP drivs hissmotorer har ocksa flera fördelar. De viktigaste positiva Funktionen är ocksa tydligt i framdrivningssystemet, framdrivning särskilt tack till 30-40% energibesparing, fungerar även när det inte finns nagon ström. En annan positiv egenskap är att förflyttning av hissen till laddaren genererar energi.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >

  belépés

     CSP CONVERTER-Driven elbil.

 • CSP-drivna elbilen omvandlare har ocksa flera fördelar. Huvudsakliga positiv aspekt av framdrivningssystem är uppenbara. En annan positiv egenskap är att förflyttning av bilen ocksa genererar laddningen energi. Längre driftsprestanda av CSP omvandlaren pga att regenerera batterier pa resande fot.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >


  belépés

     OCH UTRUSTNING CO bränsleekonomi.

 • Projektet bestar av koldioxid och bränsleförbrukning som fossil energi, explosiv motorer utsläppen reduceras till nära noll, enheten med hjälp av konsumtionen kan minskar, men motorns prestanda inte minskar utan ökar.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >  belépés

     PLASMA-Solar Light.

 • I plasma lampa sol projektet är att batterierna kommer att lagra solenergi juveler och under natten för att ge energi för CSP-baserade lysrör.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >
  belépés

     CSP hybridsystem, hybrid Aggression.

 • CSP hybridsystem kan öka prestanda generatorer, kommer att vara en multipel av startströmmar mycket mindre bränsle som används i driften, och att föröka vara liv. Mycket högre startmoment. Hybriden generator innebär att CSP-omvandlare och en uteffekt av fossil energi, sammanlagda produktionen, är ansluten parallellt.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >


  belépés

     Cold Fusion reaktorvatten.

 • CSP tillämpning av omvandlare produktionen av Cold Fusion, värme och elenergi som produceras med laga investeringar i energi. Den kalla fusion är tillgänglig för lag-energi som frigörs väte i vattnet, och sedan förbrännas, det lagrade vattnet är varmt och den explosiva-generatorer, framdrivningsmotorer, som Nätström vi producerar.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >


  belépés

     Användning av luft plasma glas PRE pastaende.

 • CSP konverteringsprogrammet i luft, vatten glas sand i striden för en liten investering av energi. CSP bage omvandlare, är den vata sanden dras, och de höga temperaturer pa glas-droppar bildas.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >
  belépés

     Till lagring FLOW natt och dag för ANVÄNDNING.

 • Natten fylld med el i batterier av CSP via omvandlaren och utnyttja kraften i levande växt, äta operationen, alltsa 0.1 euro-os utnyttja nuvarande 0.2 euro-os i stället för el, elektriska kostnaderna är sa nära halverades.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >  belépés

     CSP CONVERTER-Driven ELEKTRISK BOAT.

 • Omvandlaren kan användas i batar CSP klimat systemet i nagon elektrisk konsument är 1 eller 3 fas. Omvandlaren driver en CSP pa en 3-fas 400V och 4kW-tums 1400-rpm och 26 Nm-s vridmoment motor, en 1500 kg har används för att driva och skrov. Detta hajtásunkkal mer än 5 km / t uppnaddes.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >


  belépés

    Den TRIALSUN hybrid sol takprojekt MODUL.

 • Hybridsystemet är TRIALSUN innebär att en enhet är integrerad i solcellen, CSP-omvandlare, och batteri. Detta är hur hybrid sol-taktäckning TRIALSUN modul vilka utgangar 230 i Vs polspänningen genereras.
  >>> Närmare information om projektet. >>> >

 • Kontakt  >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht