A TRIALSUN-HIBRID Napelemes tetőfedő modul nem egyezik a világon bárhol gyártott napelemes cserepekkel. A TRIALSUN-HIBRID Napelemes tetőfedő modul kimenetén hálózati váltakozó feszültség keletkezik, viszont ezzel szemben a jelenleg is kapható napelemes cserepek kimenetén egyenfeszültség.

TRIALSUN-HIBRID napelemes tetőfedő modulrendszer
Dupla cserép méret

Vissza a főoldalra
Termék neve:
Cikkszám:

Napelem teljesítméy:
Bemeneti feszültség:
Kimeneti feszültség:
Leadott teljesítmény:
Indítási teljesítmény:
Méretek:
Súly:
TRIALSUN-HIBRID tetőfedő modulrendszer
CSP010101

30 Watt
24 V egyenfeszültség
230 V váltakozó feszültség
250 Watt
500 Watt
405 x 605 x 150mm
8,5-11,5 kg

Tulajdonságok:
A berendezés 24 V DC, akkumulátor feszültségről üzemel. A TRIALSUN-HIBRID tetőfedő modulrendszer képes 250 Watt teljesítményt leadni, indítási teljesítménye 500 W-nak felel meg. Már egy TRIALSUN-HIBRID tetőfedő modul is üzemképes önmagában és a beüzemelés pillanatában már képes a 230 V-os hálózati feszültség biztosítására A készülék használatával a hálózat megszüntével is biztosítva van a hálózati feszültség. Nincs áramszünet, zavaró energia hiány, így egyenletes a teljesítmény.
A készülék tartalmaz egy 250 W-os inverter elektronikát, 30 W-nak megfelelő napelemet és két darab 12 V-s 12 A/h akkumulátort. Egy normál családiház ellátására már 10 négyzetméter is elég lehet az energia igénynek megfelelően. 1 négyzetméter 5 modult tartalmaz.