Gyártásra alkalmas protípusaink
Elektromos termékek
Mechanikus termékek
Hibrid termékek
Egyéb termékek
 
 
                                         farm2000

  FARM 2000.

Laite ei sisällä sisäisiä akkuja, ulkoinen akku on asennettuna myös. Hook-ja-24V jännitettä. Laitteisto koostuu: 1 tai 2 x 230 s-liittimet, riippuen tilauksen, automaattisten turvallisuus tai 2000W-elektroniikka Aloita voimalla 8000W, ja lähtöjännite ja mittauslaitteita.


Lisätietoja >stabil5000

  INDOOR VAKAA 5000.

Laite ei sisällä sisäisiä akkuja, käyttää ulkoista paristopakkauksen. Hook-ja-24V jännitettä. Laitteisto koostuu: 1 tai 2 x 230 s-liittimet, riippuen tilauksen, 5000w-s automaattiset tietoturva-ja elektroniikka- Aloita voimalla 15000W, lähtöjännite ja mittari laitteet.


Lisätietoja >hibridlampaspiral

   SPIRAL HYBRID katu lamppu.

Laite ei sisällä sisäisiä akkuja, ulkoinen akku on asennettuna myös. 24V tai 230V-s-s jännite-clamp toimii myös tarpeen. IPV 54-valoja kotelo. runko sisältää: 1 tai 2 x 23W loisteputki, ja edellyttäen, että järjestys, ja ajaa elektroniikka-ja 4 krs asetetaan kiiltävän ledsort.


Lisätietoja >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 1 Project. >>> >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 2 Project. >>> >


hibridlampa

   ROAD HYBRID asennusta....

Laite ei sisällä sisäisiä akkuja, käyttää ulkoista paristopakkauksen. 24V tai 230V-s-s-jännitys clip toimii tarpeen. IPV 54-valoja kotelo. runko sisältää: 1 x 36W loisteputki, ja edellyttäen, että järjestys, ja ajaa elektroniikka-ja 4 krs asetetaan kiiltävän ledsort.


Lisätietoja >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 1 Project. >>> >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 2 Project. >>> >tenyernyi

   Handy 1000.

Laite ei sisällä akkuja, käyttää ulkoista paristopakkauksen. 1000W max teho laitteet voi toimia, esimerkiksi.: Lamppu, pora, pistosaha, hiomakone lehdet, TV, Radio, flex, jne..


Lisätietoja >


TRIAL-SUN hibrid cserép

   TRIALSUN-hybridi aurinko katto-järjestelmän moduuli.

hybridi aurinko-katto TRIALSUN moduuli ei vastaa aurinko laatat valmistetaan kaikkialla maailmassa. hybridi aurinko-katto TRIALSUN moduulin jännite AC syntyy, mutta kontrasti on edelleen DC lähtö aurinko kattotiilet ovat saatavilla.

Hybridi aurinko-katto TRIALSUN perinteinen modulaarinen aurinkokenno vaihto on tehty, nimi tarkoittaa, että Kaiken kaikkiaan se on integroitu. Katon päälle on integroitu aurinkopaneeli kääntöpuolella vaihtosuuntaajan ja akku, joka voi muodostaa koko järjestelmän. Hybridi aurinko-katto TRIALSUN moduuli energiahuolto on hyvin helppo rakentaa.

Lisätietoja >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 1 Project. >>> >
fénycsöves lámpa

   Mobilisointi SOLAR asennusta.

Aurinko-kierre lamppu suuritehoinen Katuvalojen sijasta voidaan käyttää, mobiili kuva versio voidaan helposti asentaa. Valaisimet käytetty sytyttävät CSP Oliko järjestelmä 2 x 65 kierre loistelamppu toimii ja tekee jo käytetty lisäkäyttöä loistelamppujen, lampun toiminta-aika kerrotaan, lampun käyttöikä on jopa 100-150 tuhatta käyttötunnin on.

Lisätietoja >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 2 Project. >>> >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 1 Project. >>> >
fénycsöves lámpa

   Spiral lamppu.

Kierre suuritehoiset lamppu katuvalojen saa käyttää. Valaisimet käytetään CSP sytytysjärjestelmä käyttivät enemmän soveltuvat loistelamppujen käyttö loistelamppu tehdas moninkertaistaa aikamme Lampun käyttöikä jopa 100-150 tuhatta käyttötunnin samoin.

Lisätietoja >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 1 Project. >>> >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 2 Project. >>> >
Diplomat 1200

   DIPLOMAT 1200.

Mobile virtalähde, joka soveltuu pienempiin kuluttajan virtalähde, esimerkiksi.: tv, video, televiestintälaitteita, kotitalouksien työkalut, porat, flex, jne.
jatkuva kuormitus jopa 1200W (Induktiivinen), 600W (resistiivinen), boot-3500W teho.

Lisätietoja >Mobil 2000

   MOBILE 2000.

Sopii parempaa suorituskykyä, suurin 2000W-os induktiivisten laitteiden käyttö, ja pienempien tilojen, talot valtaan samoin. Kaksi tärkeintä mobiili virtalähde koostuu sisävalaistus ja nopea laturi yksiköt ovat myös saatavilla.

Lisätietoja >Stabil 1500

   VAKAA 1500.

Laite ei sisällä akkuja, käyttää ulkoista paristopakkauksen. 1500W max teho laitteet voi toimia, esimerkiksi.: Saw, pesukone, astianpesukone, vedenkeitin virtaus, mikserin jne..


Lisätietoja >
Record 4000

   RECORD 4000.

Kolmivaihemoottorit ja laitteet, jatkuvan työntövoiman alusten ja muiden ajoneuvojen kanssa.
Ensimmäinen laite teho 16 kW, mikä Pystyy vastaamaan jopa 30 sekuntia. Laite jatkuvasti hyötykuorma on enintään 4 kW.

Lisätietoja >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot LIFT hankkeesta. >>> >

>>> YKSITYISKOHTAISET TIEDOT sähköautossa. >>> >

>>> YKSITYISKOHTAISET TIEDOT Electric Boat. >>> >
Record 2000

   RECORD 2000.

2KW-tuumainen laite on paikallaan, samoin Eri sähkölaitteet virran liikkuvampia kuin toiset.
Sisäinen oikosulkusuojaus ja on varustettu generaattori voi toimia rinnakkaisia järjestelmiä.

Lisätietoja >Maxima 2500

   MAXIMA 2500.

Tämä langaton virtalähde pystyy parempi suorituskyky laitteiden toimintaan, kuten.: betonimylly, ruohonleikkuri, kulmahiomakone, sirkkeli, ja pienempien tilojen, talot valtaan.
Täydelliseen yksikköön on vakiona 2 x 25Ah-s Akun ja elektroniikan pystyä 2500W sisältää kapasiteetin pyynnöstä paristot ovat myös saatavilla. Suorituskyky moduulit voidaan lisätä jopa käytön aikana.

Lisätietoja >

Maxima 600

   MAXIMA 600.

Laite soveltuu vähemmän voimakas toiminnan tekniset laitteet, kuten pl. porat, kulmahiomakoneet, TV, tietokone ja muu elektroniikka ja kodinkoneet.
Täydelliseen yksikköön ja 2 x 7Ah paristoa 600W sisältää sähköisen pyynnöstä akkuja voi tilata kapasiteetin.

Lisätietoja >


Max 1000

   MAX 1000.

1000W laajennusmoduuli. Vain elektroniikka kuuluu kannettava tai asennettu CSP muuntimet voidaan kytkeä suorituskyvyn parantamiseen. Näin yli suorituskykyä olemassa olevien laitteiden kasvattaa myös käytön aikana.

Lisätietoja >Max 2500

   MAX 2500.

2500W-tuumainen laajennusmoduuli. Vain elektroniikka kuuluu kannettava tai asennettu CSP muuntimet voidaan kytkeä suorituskyvyn parantamiseen. Näin yli suorituskykyä olemassa olevien laitteiden kasvattaa myös käytön aikana.

Lisätietoja >Comfort 1000

   COMFORT 1000.

Laite ei sisällä akkuja, käyttää ulkoista paristopakkauksen. 1kW teho laitteet voivat toimia pl.: pora, kulmahiomakone, TV, jääkaappi, jne.. Sopii virtaa sähkö perämoottoreita samoin.

Lisätietoja >
Comfort 600

   COMFORT 600.

Tuote ei sisällä akkuja, vaan suoraan auton akun tupakansytyttimeen tai voidaan liittää sisätilat. Muunnin mahdollistaa jopa 600W laitteet vaativat verkkovirtaa toimialaa, kuten.: kulmahiomakone, porakoneet, valaistus, jne..

Lisätietoja >Plasma - Sun

   PLASMA-SUN.

Laite sopii loistelamppuja jo käytetty (Still kaasua sisältävät) toimimaan loistelamput. Loisteputki, sileä, värinätön, pitkäaikaisempia ja paistaa, tämä lisäksi tehokkaampaa energiankäyttöä, ei ole maksettava energia loistelamput elementeillä käyttää lämmitykseen. samanaikainen käyttö usean putken laitteen myös käyttää, joten hinta nopeasti takaisin.

Lisätietoja >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 1 Project. >>> >

>>> Yksityiskohtaiset tiedot 2 Project. >>> >
Trial - Sun

  TRIAL-SUN mobil.

Sijoitettu kotelossa, aurinko muuntimet soveltuvat patikointiin kuin, matkustavat laitteita paristot täyttö (esim. matkapuhelin, kannettava tietokone, kasetti, CD / DVD-soitin, sähköinen partakone, kamera, kamera, jne.) ja sähköiset käyttövoima-laitteet (esim. hyttynen, kompakti loistelamppujen).

Lisätietoja >


Night - Sun 100

  NIGHT-SUN 100.

Laite ei sisällä akkuja, käyttää ulkoista paristopakkauksen. Energiansäästölamput on erityisesti kehitetty. 24V DC jännite on vähintään 3kpl Teho
lamppu voidaan käyttää. Laite kykenee ulkona artikkeleita, mainonta valaistus, camping teltat, asuntovaunut ja sisävalaistus.

Lisätietoja >

 
 
már magyarul van :)   not yet   noch nicht