Gyártásra alkalmas protípusaink
Elektromos termékek
Mechanikus termékek
Hibrid termékek
Egyéb termékek
 
 
                                         farm2000

   FARM 2000.

Het toestel bevat geen interne batterijen, externe batterij pack ook geinstalleerd worden. 24V en opereert vanuit terminals. De uitrusting bestaat uit: 1 of 2 x 230 s aansluitingen, afhankelijk van de bestelling, automatische effecten of 2000W-s-elektronica Begin met de kracht van 8000W, uitgangsspanning en een waterpas apparatuur.


Meer informatie >stabil5000

   INDOOR STABIEL 5000.

Het toestel bevat geen interne batterijen, gebruik van een externe batterij is geplaatst. 24V en opereert vanuit terminals. De uitrusting bestaat uit: 1 of 2 x 230 s aansluitingen, afhankelijk van de bestelling, automatische effecten of 5000W-s-elektronica Begin met de kracht van 15000W, uitgangsspanning en een waterpas apparatuur.


Meer informatie >hibridlampaspiral

   SPIRAL HYBRID Street lamp.

Het toestel bevat geen interne batterijen, externe batterij pack ook geinstalleerd worden. 24V of 230V-s-s werken uit terminal, zoals vereist. IPV 54-s het licht behuizing. Het lichaam bevat: 1 of 2 x 23W TL-buis, en, afhankelijk van bestelling, en rijden elektronica en 4 rijen geplaatst in een hoogglans ledsort.


Meer informatie >

>>> Detail Informatie 1 Project. >>> >

>>> Detail Informatie 2 Project. >>> >
hibridlampa

   HYBRID Street Light.

Het toestel bevat geen interne batterijen, gebruik van een externe batterij is geplaatst. 24V of 230V-s-s-terminal van het werk eisen. IPV 54-s het licht behuizing. Het lichaam bevat: 1 x 36W TL-buis, en, afhankelijk van bestelling, en rijden elektronica en 4 rijen geplaatst in een hoogglans ledsort.


Meer informatie >

>>> Detail Informatie 1 Project. >>> >

>>> Detail Informatie 2 Project. >>> >

tenyernyi

   Palm 1000.

Het apparaat bevat geen batterijen, gebruik van een externe batterij is geplaatst. 1000W max vermogen apparatuur kan werken bijvoorbeeld.: Lamp, boormachine, decoupeerzaag, schuurmachine krant, TV, Radio, flex, enz..


Meer informatie >


TRIAL-SUN hibrid cserép

   TRIALSUN-hybride zonne daksysteem module.

Een hybride zonne-dakbedekking TRIALSUN module komt niet overeen zonne tegels vervaardigd overal in de wereld. Een hybride zonne-dakbedekking TRIALSUN module output AC stroom, opgewekt, maar het contrast is nog steeds DC-uitgang van de zonne-dakpannen zijn beschikbaar.

TRIALSUN Een hybride zonne-energie van de daken van de traditionele modulaire zonnecel vervanging is gemaakt, de naam betekent dat Al met al is geintegreerd. Het dak van het de geintegreerde zonnepaneel op de achterkant van de omvormer en de batterij, die kan vormen een compleet systeem. Een hybride zonne-dakbedekking TRIALSUN module de energievoorziening systeem is zeer eenvoudig om te bouwen.

Meer informatie >

>>> Detail Informatie 1 Project. >>> >
fénycsöves lámpa

   Het mobiliseren van zonne-energie lichten.

De zonne-spiraal lamp high-power Straatverlichting kan in plaats daarvan worden gebruikt, mobile image versie kan eenvoudig worden geinstalleerd. De armaturen worden gebruikt brandbommen CSP Was het systeem 2 x 65 spiraal TL-lamp werkt en maakt reeds bestede het extra gebruik van TL-lampen, de lamp werkingstijd vermenigvuldigen, de levensduur van de lamp van maximaal 100 tot 150 duizend bedrijfsuren ook.

Meer informatie >

>>> Detail Informatie 2 Project. >>> >

>>> Detail Informatie 1 Project. >>> >
fénycsöves lámpa

   Spiraal lamp.

De spiraal van high-power lamp straatverlichting worden gebruikt. De armaturen worden gebruikt in CSP ontstekingssysteem besteed meer geschikt voor TL gebruik van een TL-lamp plant zal vermenigvuldigen onze tijd, levensduur van de lamp van maximaal 100 tot 150 duizend bedrijfsuren ook.

Meer informatie >

>>> Detail Informatie 1 Project. >>> >

>>> Detail Informatie 2 Project. >>> >
Diplomat 1200

   DIPLOMAAT 1200.

Mobiele stroomvoorziening, die geschikt is voor kleinere consument voeding, bijvoorbeeld:. TV, video, telecommunicatieapparatuur, huishoudelijke gereedschap, boren, flex, etc
constante belasting tot 1200W (inductief), 600W (resistief), start-3500W vermogen.

Meer informatie >Mobil 2000

   MOBIELE 2000.

Geschikt voor hogere prestaties, maximale 2000W-os inductieve werking van de apparatuur, en kleinere boerderijen, huizen aan de macht ook. De twee belangrijkste mobiele voedingseenheid bestaat uit interne verlichting en snellader units zijn ook beschikbaar.

Meer informatie >Stabil 1500

   STABLE 1500.

Het apparaat bevat geen batterijen, gebruik van een externe batterij is geplaatst. 1500W max vermogen apparatuur kan werken bijvoorbeeld.: Zag, wasmachine, vaatwasser, boiler flow, mixer, enz..


Meer informatie >Record 4000

   RECORD 4000.

Háromfázisú motorok, illetve berendezések, hajók és egyéb járművek folyamatos meghajtására.
A készülék indító teljesítménye 16 KW, amit 30 mp-ig képes teljesíteni. A készülék folyamatos terhelhetősége maximum 4 KW.

Meer informatie >

>>> Gedetailleerde informatie over de LIFT project. >>> >

>>> GEDETAILLEERDE INFORMATIE OVER DE elektrische auto. >>> >

>>> GEDETAILLEERDE INFORMATIE OVER DE ELEKTRISCHE BOOT. >>> >
Record 2000

   RECORD 2000.

2KW-inch apparaat stilstaat, op dezelfde manier de verschillende verbruikers voortstuwing, zoals mobiele metgezellen.
Interne kortsluiting en is uitgerust met een de generator kan werken in parallelle systemen.

Meer informatie >Maxima 2500

   MAXIMA 2500.

Deze mobiele stroombron kan hogere prestaties werking van de apparatuur, zoals:. betonmixer, maaier, haakse slijper, cirkelzaag, en kleinere bedrijven, huizen aan de macht.
De complete unit wordt standaard geleverd 2 x 25Ah-s batterij en elektronica te kunnen 2500W bevat alle capaciteit op aanvraag batterijen zijn ook beschikbaar. Prestaties modules kunnen worden verhoogd, zelfs tijdens het gebruik.

Meer informatie >
Maxima 600

   MAXIMA 600.

De apparatuur is geschikt voor minder krachtige werking van de technische apparatuur, zoals pl. boormachines, haakse slijpmachines, TV, computer en andere elektronica en huishoudelijke apparaten.
De complete unit en 2 x 7 Ah-batterijen 600W is voorzien van een elektronische, op verzoek batterijen kunnen besteld worden in welke hoedanigheid.

Meer informatie >

Max 1000

   MAX 1000.

1000W uitbreidingsmodule. Alleen elektronica bevat een draagbare of geinstalleerd CSP converters kunnen worden aangesloten voor prestatieverbetering. Op deze manier over de prestaties van bestaande apparatuur verhogen, zelfs tijdens het gebruik.

Meer informatie >


Max 2500

   MAX 2500.

2500W-inch uitbreidingsmodule. Alleen elektronica bevat een draagbare of geinstalleerd CSP converters kunnen worden aangesloten voor prestatieverbetering. Op deze manier over de prestaties van bestaande apparatuur verhogen, zelfs tijdens het gebruik.

Meer informatie >


Comfort 1000

   COMFORT 1000.

A berendezés nem tartalmaz akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve használható. 1KW teljesítményű berendezéseket tud üzemeltetni, pl.: fúrógép, sarokcsiszoló, tv, hűtőszekrény, stb. Alkalmas elektromos csónakmotorok meghajtására is.

Meer informatie >


Comfort 600

   COMFORT 600.

Het product bevat geen batterijen, maar rechtstreeks aan de auto accu, sigarettenaansteker of kan worden bevestigd aan het interieur. De converter maakt het mogelijk tot 600W apparaten die wisselstroom gebied van de operatie, zoals:. haakse slijper, boormachines, verlichting, enzovoort.

Meer informatie >


Plasma - Sun

   PLASMA-zon.

Het apparaat is geschikt voor TL-lampen zijn al besteed (Nog steeds met gas) om fluorescentielampen te bedienen. De TL-licht, glad, trillingsvrije, en langer blijvende glans, dit in aanvulling op het efficiënter gebruik van energie, niet te worden besteed aan de energie-fluorescentielampen verwarmingselementen gebruikt door verwarming. Een gelijktijdige gebruik van meerdere buizen apparaat ook worden gebruikt, zodat de prijs zich snel hersteld.

Meer informatie >

>>> Detail Informatie 1 Project. >>> >

>>> Detail Informatie 2 Project. >>> >
Trial - Sun

   TRIAL-SUN mobiel.

Geplaatst in de holster, zonne-energie converters geschikt voor dagtochten, reisuitrusting batterijen replenishment (bijv.: mobiele telefoon, notebook, cassette, CD / DVD-speler, elektrisch scheerapparaat, camera, camera, etc) en elektrische voortstuwing apparaten (bijvoorbeeld muggen, compacte fluorescentielampen).

Meer informatie >

Night - Sun 100

   NACHT-SUN 100.

Het apparaat bevat geen batterijen, gebruik van een externe batterij is geplaatst. Spaarlampen is speciaal ontwikkeld. 24V DC spanning van ten minste 3st Power
lamp kan worden bediend. Het apparaat is in staat om outdoor-artikelen, reclame verlichting, kempingsátrak, caravans en interne verlichting.

Meer informatie > 
 
már magyarul van :)   not yet   noch nicht