Gyártásra alkalmas protípusaink
Elektromos termékek
Mechanikus termékek
Hibrid termékek
Egyéb termékek
 
 
                                         farm2000

   FARM 2000.

A berendezés nem tartalmaz belső akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve is használható. 24V-s kapocsfeszültségről működik. A berendezés tartalmaz: 1-illetve 2 db 230V-s csatlakozót, megrendeléstől függően, autómata biztosítékokat illetve 2000W-s elektronikát, melynek inditási teljesítménye 8000W, be illetve kimeneti feszűltségszint mérő műszereket.

Bővebb információ>
stabil5000

   BELTÉRI STABIL 5000.

A berendezés nem tartalmaz belső akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve használható. 24V-s kapocsfeszültségről működik. A berendezés tartalmaz: 1-illetve 2 db 230V-s csatlakozót, megrendeléstől függően, autómata biztosítékokat illetve 5000W-s elektronikát, melynek inditási teljesítménye 15000W, be illetve kimeneti feszűltségszint mérő műszereket.

Bővebb információ>
hibridlampaspiral

   UTCAI SPIRÁL HIBRID LÁMPATEST.

A berendezés nem tartalmaz belső akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve is használható. 24V-s illetve 230V-s kapocsfeszültségről is működik, igényeknek megfelelően. IPV 54-s lámpatest védettséggel rendelkezik. A lámpatest tartalmaz: 1-illetve 2 db 23w-s fénycsövet, megrendeléstől függően, illetve meghajtó elektronikát, és 4 sorban elhelyezett magas fényű ledsort.

Bővebb információ>

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO Az 1. PROJEKTRŐL. >>> >

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A 2. PROJEKTRŐL. >>> >

hibridlampa

   UTCAI HIBRID LÁMPATEST.

A berendezés nem tartalmaz belső akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve használható. 24V-s illetve 230V-s kapocsfeszültségről működik, igényeknek megfelelően. IPV 54-s lámpatest védettséggel rendelkezik. A lámpatest tartalmaz: 1-db 36w-s fénycsövet, megrendeléstől függően, illetve meghajtó elektronikát, és 4 sorban elhelyezett magas fényű ledsort.

Bővebb információ>

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO Az 1. PROJEKTRŐL. >>> >

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A 2. PROJEKTRŐL. >>> >


tenyernyi

   TENYÉRNYI 1000.

A berendezés nem tartalmaz akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve használható. Maximum 1000W teljesítményű berendezéseket tud üzemeltetni, pl.: Lámpa, fúró-, dekopir, Lapcsiszoló, Tv, Rádió, flex, stb.

Bővebb információ >TRIAL-SUN hibrid cserép

   TRIALSUN-HIBRID napelemes tetőfedő modul rendszer.

A TRIALSUN-HIBRID Napelemes tetőfedő modul nem egyezik a világon bárhol gyártott napelemes cserepekkel. A TRIALSUN-HIBRID Napelemes tetőfedő modul kimenetén hálózati váltakozó feszültség keletkezik, viszont ezzel szemben a jelenleg is kapható napelemes cserepek kimenetén egyenfeszültség.

A TRIALSUN-HIBRID napelemes tetőfedő modulrendszer a hagyományos napelemek kiváltására készült, a név azt jelenti, hogy minden egybe van integrálva. A tetőfedő tetejére rá van integrálva a napelem a hátoldalára pedig az inverter az akkumulátorral együtt, ami így alkot egy komplett rendszert. A TRIALSUN-HIBRID napelemes tetőfedő modul alkalmazásával nagyon egyszerű az energia ellátó rendszer kiépítése.
Bővebb információ>


>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >


fénycsöves lámpa

   MOBILIZÁLT NAPELEMES LÁMPATEST.

A napelemes spirálcsöves lámpatest a nagy fogyasztású utcai lámpatestek helyett is alkalmazható, a képen látható mobil változat könnyen telepíthető. A lámpatestben alkalmazott CSP gyújtó rendszer 2 db 65 W-s spirál fénycsövet működtet, és alkalmassá teszi a már kiégett fénycső további használatát is, a fénycső üzem ideje megtöbbszöröződik, a fénycső élettartama elérheti a 100-150 ezer üzemórát is.
Bővebb információ>


>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A 2. PROJEKTRŐL. >>> >

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO Az 1. PROJEKTRŐL. >>> >

fénycsöves lámpa

   SPIRÁLCSÖVES LÁMPATEST.

A spirálcsöves lámpatest a nagy fogyasztású utcai lámpatestek helyett alkalmazható. A lámpatestben alkalmazott CSP gyújtó rendszer alkalmassá teszi a kiégett fénycső további használatát, a fénycső üzem ideje megtöbbszöröződik, a fénycső élettartama elérheti a 100-150 ezer üzemórát is.
Bővebb információ>


>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO Az 1. PROJEKTRŐL. >>> >

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A 2. PROJEKTRŐL. >>> >

Diplomat 1200

   DIPLOMAT 1200.

Mobil áramforrás, amely alkalmas kisebb fogyasztók áramellátására, pl.: tv, videó, híradástechnikai készülékek, háztartási eszközök, fúró, flex, stb.
folyamatos terhelhetősége maximum 1200W (induktívan), 600W(ohmosan), indítóteljesítménye 3500W.
Bővebb információ>
Mobil 2000

   MOBIL 2000.

Alkalmas, nagyobb teljesítményű, maximum 2000W-os induktív berendezések üzemeltetésére, illetve kisebb tanyák, nyaralók áramellátására is. A mobil áramforrás két fő egységből áll, belső világítással, illetve gyorstöltő egységgel is rendelkezik.
Bővebb információ>
Stabil 1500

   STABIL 1500.

A berendezés nem tartalmaz akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve használható. Maximum 1500W teljesítményű berendezéseket tud üzemeltetni, pl.: körfűrész, mosó-, mosogatógép, átfolyó vízmelegítő, betonkeverő, stb.
Bővebb információ>
Record 4000

   RECORD 4000.

Háromfázisú motorok, illetve berendezések, hajók és egyéb járművek folyamatos meghajtására.
A készülék indító teljesítménye 16 KW, amit 30 mp-ig képes teljesíteni. A készülék folyamatos terhelhetősége maximum 4 KW.
Bővebb információ>

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A LIFT PROJEKTRŐL. >>> >

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO AZ ELEKTROMOS AUTÓ PROJEKTRŐL. >>> >

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO AZ ELEKTROMOS HAJÓ PROJEKTRŐL. >>> >

Record 2000

  RECORD 2000

Fix telepítésű 2KW-os készülék, ugyanúgy alkalmas különböző teljesítményű fogyasztók meghajtására, mint mobil társai.
Belső rövidzár védelemmel van ellátva és képes az aggregátor rendszerekkel párhuzamosan működni.
Bővebb információ>
Maxima 2500

  MAXIMA 2500

Ez a mobil áramforrás alkalmas nagyobb teljesítményű berendezések üzemeltetésére, mint pl.: betonkeverő, fűnyíró, sarokcsiszoló, körfűrész, továbbá kisebb tanyák, nyaralók áramellátására.
A komplett egység alapkiépítésben 2db 25Ah-s akkumulátort és 2500W-ra képes elektronikát tartalmaz, kívánságra tetszőleges kapacitású akkumulátorokkal is rendelhető. Teljesítménye modulokkal növelhető, akár működés közben is.
Bővebb információ>
Maxima 600

  MAXIMA 600

A berendezés alkalmas kisebb teljesítményű műszaki berendezések üzemeltetésére, mint pl. fúrók, sarokcsiszolók, tv, számítógép és egyéb elektronikai és háztartási eszközök.
A komplett egység 2db 7Ah akkumulátort és egy 600W-os elektronikát tartalmaz, kívánságra tetszőleges kapacitású akkumulátorokkal is rendelhető.
Bővebb információ>


Max 1000

  MAX 1000

1000W-os bővítő modul. Csak elektronikát tartalmaz, a hordozható, illetve a telepített CSP konverterekhez lehet csatlakoztatni, teljesítmény növelés céljából. Így lehetőség nyílik a meglévő berendezések teljesítményének növelésére, akár működésük közben is.
Bővebb információ>Max 2500

  MAX 2500

2500W-os bővítő modul. Csak elektronikát tartalmaz, a hordozható, illetve a telepített CSP konverterekhez lehet csatlakoztatni, teljesítmény növelés céljából. Így lehetőség nyílik a meglévő berendezések teljesítményének növelésére, akár működésük közben is.
Bővebb információ>Comfort 1000

  COMFORT 1000

A berendezés nem tartalmaz akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve használható. 1KW teljesítményű berendezéseket tud üzemeltetni, pl.: fúrógép, sarokcsiszoló, tv, hűtőszekrény, stb. Alkalmas elektromos csónakmotorok meghajtására is.
Bővebb információ>Comfort 600

  COMFORT 600

A készülék nem tartalmaz akkumulátorokat, hanem közvetlenül a gépkocsi akkumulátorára, illetve a belső szivargyújtóra lehet csatlakoztatni. Az áramátalakító 600W-ig lehetőséget nyújt hálózati feszültséget igénylő berendezések terepen való működtetésére, mint pl.: sarokcsiszoló, fúrógép, világítás, stb.
Bővebb információ>Plasma - Sun

  PLASMA-SUN

A fénycsőgyújtó készülék alkalmas már kiégett (gázt még tartalmazó) fénycsövek működtetésére. A fénycsövek egyenletes fénnyel, vibrálás mentesen, világítanak és hosszabb élettartamúak, ezen felül az energia felhasználás is hatékonyabb, mivel nem kell energiát fordítani a fénycsövekben alkalmazott fűtőszálak felhevítésére. Egy berendezés több fénycső egyidejű működtetésére is alkalmas, így a vételár gyorsabban megtérül.
Bővebb információ>

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO Az 1. PROJEKTRŐL. >>> >

>>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A 2. PROJEKTRŐL. >>> >

Trial - Sun

  TRIAL-SUN mobil

Az oldaltáskában elhelyezett, napelemes áramátalakító alkalmas kirándulásoknál, utazásoknál használt berendezések akkumulátorainak feltöltésére (pl.: mobiltelefon, notebook, magnó, CD/DVD-lejátszó, villanyborotva, kamera, fényképező, stb.), illetve villamos készülékek meghajtására (pl.: szúnyogriasztó, kompakt fénycsöves világítás).
Bővebb információ>


Night - Sun 100

  NIGHT-SUN 100

A berendezés nem tartalmaz akkumulátorokat, külső akkumulátorral telepítve használható. Speciálisan energiatakarékos izzókhoz lett kifejlesztve. 24V egyenfeszültségről legalább 3db energiatakarékos
izzót tud működtetni. A készülék alkalmas kültéri tárgyak, reklámtáblák megvilágításához, kempingsátrak, illetve lakókocsik belső világítására.
Bővebb információ>
 
 
már magyarul van :)   not yet   noch nicht