Gyártásra alkalmas protípusaink
Elektromos termékek
Mechanikus termékek
Hibrid termékek
Egyéb termékek
 
 
                                         farm2000

  FARM 2000.

Unitatea nu conține baterii interne, acumulatorul externe instalate, de asemenea. Hook-and-24V tensiune. Echipamentul este format din: 1 sau 2 x 230 s conectori, în funcție de comanda, titluri de valoare automat sau electronice 2000W-s o pornire 8000W putere, în tensiunea de ieșire și instrumente de măsurare.


Mai multe informații>
stabil5000

  INTERIOR STABIL 5000.

Unitatea nu conține baterii interne, acumulatorul externe instalate, de asemenea. Hook-and-24V tensiune. Echipamentul este format din: 1 sau 2 x 230 s conectori, în funcție de comanda, titluri de valoare automat sau electronice 5000W-s o pornire 15000W putere, în tensiunea de ieșire și instrumente de măsurare.


Mai multe informații>
hibridlampaspiral

  SPIRAL HYBRID STREET lampă.

Unitatea nu conține baterii interne, acumulatorul externe instalate, de asemenea. 24V sau tensiune 230V-s-s-clamp, de asemenea, funcționează ca este necesar. VPI lumini 54-s incintei. Organismul conține: 1 sau 2 x 23W tub fluorescent, și, sub rezerva la comanda, și electronică unitate, și Plasate în 4 rânduri de linie LED high-lumină.


Mai multe informații>

>>> Informații Detaliu 1 Proiect. >>> >

>>> Informații Detaliu 2 Proiect. >>> >
hibridlampa

  ROAD HYBRID montaj.

Unitatea nu conține baterii interne, acumulatorul externe instalate, de asemenea. 24V sau tensiune 230V-s-s-clamp, de asemenea, funcționează ca este necesar. VPI lumini 54-s incintei. Organismul conține: 1 x 36W tub fluorescent, și, sub rezerva la comanda, și electronică unitate, și Plasate în 4 rânduri de linie LED high-lumină.


Mai multe informații>

>>> Informații Detaliu 1 Proiect. >>> >

>>> Informații Detaliu 2 Proiect. >>> >


tenyernyi

  Handy 1000.

Aparatul nu conține baterii, utilizați un acumulator extern instalat. 1000W putere Max echipamente poate opera, de exemplu.: Lampă, de găurit, Jigsaw, șlefuitor ziar, TV, Radio, flex, etc.


Mai multe informații>TRIAL-SUN hibrid cserép

  TRIALSUN-hibrid solar acoperișuri sistemului de modul.

Un hibrid solar-acoperiș modul TRIALSUN nu se potrivesc oriunde în lume placi solare PV. Un hibrid solar-acoperișuri TRIALSUN ieșirea modulului alternativ tensiunea rețelei este formată. În schimb, în ??prezent de ieșire DC din țigle solare sunt disponibile.

Un hibrid solar-acoperișuri TRIALSUN modular tradiționale înlocuire celule solare se face, înseamnă că numele Toate împreună este integrat. În partea de sus a acoperișului este panou solar integrat pe partea verso a invertorului și baterie, care se poate forma un sistem complet. Un hibrid solar-acoperișuri TRIALSUN modul sistemul de alimentare cu energie este foarte simplu de a construi.

Mai multe informații>

>>> Informații Detaliu 1 Proiect. >>> >
fénycsöves lámpa

  Mobilizarea corpurilor de iluminat SOLAR

Lampa solara-spirală de mare putere Luminile Street poate fi folosit în loc, imaginea de telefonie mobilă versiune poate fi ușor de instalat. Corpurilor de iluminat folosite incendiara CSP A fost sistemul de 2 x 65 lampă fluorescentă spirala operează și face a petrecut deja utilizarea suplimentară de lămpi fluorescente, Timpul de functionare a lămpii multiplica, durata de viață a lămpii de până la 100 - 150000 de ore de funcționare, de asemenea.

Mai multe informații>

>>> Informații Detaliu 2 Proiect. >>> >

>>> Informații Detaliu 1 Proiect. >>> >
fénycsöves lámpa

  Spiral lampă.

spirala de mare putere a lămpii felinarele fi utilizat în locul. Corpurile de iluminat utilizate în sistem de aprindere CSP cheltuit mai potrivite pentru fluorescente folosirea unei instalații de lămpi fluorescente va multiplica timpul nostru, de viata a lampii de pana la 100-150 mii de ore de funcționare, de asemenea.

Mai multe informații>


>>> Informații Detaliu 1 Proiect. >>> >

>>> Informații Detaliu 2 Proiect. >>> >
Diplomat 1200

  DIPLOMAT 1200.

Mobile de alimentare, care este potrivit pentru mici alimentare consumatorului de energie, de exemplu: tv, video,. echipamente de telecomunicații, de uz casnic unelte, burghie,
flex, etc sarcină constantă până la 1200W (inductiv), 600W (rezistiv), boot-performanță 3500W.

Mai multe informații>Mobil 2000

  MOBILE 2000.

Potrivit pentru performanță mai mare, maxim 2000 W-os de funcționare a echipamentelor inductiv, și case mai mici ferme, la putere precum și. Cele două principale mobile de alimentare unitate constă de iluminat interne, și încărcătorul rapid unități sunt de asemenea disponibile.

Mai multe informații>


Stabil 1500

  STABIL 1500.

Aparatul nu conține baterii, utilizați un acumulator extern instalat. 1500W putere Max echipamente poate opera, de exemplu.: Saw, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, fluxului de apa incalzitor, mixer, etc.

Mai multe informații>Record 4000

  RECORD 4000.

Motoare cu trei faze și echipamente, propulsia continuă a navelor și alte vehicule.
Inițială de putere Aparatul 16 kW, care În măsură să îndeplinească până la 30 de secunde. Dispozitivul continuu sarcină utilă de până la 4 kW.

Mai multe informații>

>>>Informații detaliate despre proiect LIFT. >>> >

>>> Informații detaliate despre mașină electrică. >>> >

>>> Informații detaliate despre barca ELECTRIC. >>> >
Record 2000

  RECORD 2000.

Dispozitiv 2kW-inch este staționar, la fel diverși consumatori de energie alimenta mobile decât altele. Interne de scurt-circuit de protecție și este echipat cu un generator este capabil de sistemele paralele de lucru.

Mai multe informații>Maxima 2500

  MAXIMA 2500.

Această sursă de energie mobile capabile de performanțe superioare operarea echipamentelor, cum ar fi: mixer de beton,. cositoare, polizor unghiular, ferăstrău circular, și ferme mici, case la putere. Unitatea completă vine standard 2 x 25Ah-s baterie și electronice pentru a putea 2500W conține orice capacitate la cerere Bateriile sunt de asemenea disponibile. De performanță module poate fi crescută, chiar și în timpul funcționării precum și.

Mai multe informații>
Maxima 600

  MAXIMA 600.

Echipamentul este potrivit pentru mai puțin puternic funcționare a echipamentelor tehnice, cum ar fi pl. burghie, polizoarele unghiulare, TV, calculator și alte electronice si electrocasnice. Unitate completă și 2 baterii x 7Ah 600W include un sistem electronic, la cerere orice capacitatea bateriei de asemenea, disponibile.

Mai multe informații>

Max 1000

  MAX 1000.

1000W modul de expansiune. Numai electronice include un portabil sau instalat Convertoare CSP pot fi conectate pentru îmbunătățirea performanței. În acest fel, asupra performanțelor echipamentelor existente creștere, chiar și în timpul funcționării.

Mai multe informații>Max 2500

  MAX 2500.

2500W-inch modul de extensie. Numai electronice include un portabil sau instalat Convertoare CSP pot fi conectate pentru îmbunătățirea performanței. În acest fel, asupra performanțelor echipamentelor existente creștere, chiar și în timpul funcționării.

Mai multe informații>Comfort 1000

  COMFORT 1000.

Aparatul nu conține baterii, utilizați un acumulator extern instalat. Dispozitive de 1kW putere poate funcționa pl: burghiu, polizor unghiular, TV, frigider,. etc. Potrivit pentru motoare exterioare electrice pentru propulsarea precum și.

Mai multe informații>Comfort 600

  COMFORT 600.

Produsul nu conține baterii, ci direct la bateria masinii, brichetă sau pot fi atașate la interior. Convertor permite pana la 600W dispozitivelor care necesită o sursa de curent alternativ domeniul de activitate, cum ar fi: polizor unghiular,. masini de gaurit, iluminat, etc.

Mai multe informații>


Plasma - Sun

  PLASMA-SUN.

Dispozitivul este potrivit pentru lămpi fluorescente au petrecut deja (Gaz care conține încă) să funcționeze lămpi fluorescente. Lumină fluorescentă, netedă, flicker-free, și strălucire de lungă durată, acest în plus față de utilizarea mai eficientă a energiei, faptul că nu a plătit la lămpile fluorescente de energie elementele de încălzire utilizate de încălzire. O funcționarea simultană a dispozitivului tuburi multiple de asemenea, fi utilizate, astfel încât prețul rapid recuperat.

Mai multe informații>

>>> Informații Detaliu 1 Proiect. >>> >

>>> Informații Detaliu 2 Proiect. >>> >
Trial - Sun

  TRIAL-SUN mobile.

Așezat în toc, solar convertoare potrivite pentru excursii să fie mai mică de călătoresc baterii echipamente Alimentarea (de exemplu: telefon mobil, notebook-uri, casetofon, CD / DVD player, aparat de ras electric, camera foto, camera foto, etc) si electrice dispozitive de propulsie (de exemplu, țânțar, compact de iluminat fluorescente).

Mai multe informații>

Night - Sun 100

  NIGHT-SUN 100.

Aparatul nu conține baterii, utilizați un acumulator extern instalat. Becurile economice a fost special dezvoltate. Tensiune de 24V DC de cel puțin 3pcs Power
bec poate fi operat. Dispozitivul este capabil de articole de exterior, de iluminat de publicitate, camping corturi, rulote și interne de iluminat.

Mai multe informații>
 
 
már magyarul van :)   not yet   noch nicht