STABIL 5000
CSP KONVERTER
Vissza a főoldalra
Termék neve:
Cikkszám:

Bemeneti feszültség:
Kimeneti feszültség:
Leadott teljesítmény:
Indítási teljesítmény:
STABIL 5000
CSP0100912

24V
240V
5000W
15000W

Tulajdonságok:
A berendezés nem tartalmaz akkumulátorokat, külső akkumulátorra köthető.
24V egyenfeszültségből állít elő 230V 50Hz váltakozó feszültséget a rákapcsolt fogyasztók számára, melyek lehetnek akár ohmos, induktív, vagy kapacitív jellegűek is. Az induktív terheléseknél elviseli az adatlapján feltüntetett teljesítményéhez képest a többszörös túlterhelést is, mivel az induktív terhelés az indítás pillanatában akár a négy-ötszörös terhelést is jelenthet a hálózat számára. Terhelhetősége maximum 5KW, de időnként nagyobb lökéseket is elvisel. Indító teljesítménye 15 KW, amit akár mp-ig is képes leadni.
A készülék előapján lévő kapcsolóval kiválasztható a működési üzemmód, ami lehet akár inverter,akár szünetmentes(UPS) áramforrás.
Alkalmas nagyobb fogyasztók áramellátására is, mint pl. körfűrész, mosó-, mosogatógép, átfolyó vízmelegítő, betonkeverő, stb. A hagyományos áramátalakítókkal szemben jobban elviseli a tranzienseket és egyéb zavaró jeleket a ki-, és bemenetén egyaránt. Alkalmas továbbá a hálózattal való együttműködésre is - minden károsodás nélkül szembe is köthető vele. Ebben az esetben hálózati szünetmentes áramforrásként üzemel - az akkumulátorokat automatikusan visszatölti, és regenerálja azokat. Belső védelemmel is el van látva.