Fejlesztés alatt álló berendezéseink
Elektromos fejlesztéseink
Mechanikus fejlesztéseink
Hibrid fejlesztéseink
Egyéb fejlesztéseink
 
 
 
                                                                   
belépés

   CSP-MOBIL ENERGY KOFFER.

 • A CSP-mobil energy koffer alkalmazása nagy jelentőséggel bír, a katasztrófa sújtotta területek energia ellátásban. A rendszer több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek, fő előnyös tulajdonsága a mobilitásában rejlik, mivel az adott helyre pillanatok alatt telepíthető és installálható a különböző körülményekhez. A működéséből kifolyólag a már használatos aggregátor rendszerekhez is illeszthető teljesítmény növelése céljából, csak a kimeneteket kell összekötni, és a berendezés felveszi az aggregátor szinkronját és a kimenetén keresztül és a berendezésben lévő akkumulátorokat kezdi el feltölteni a gyorstöltő funkcióval. Más előnyös tulajdonsága a működési rendszerében is megmutatkozik, mivel a készülékben alkalmazott akkumulátorokat minden egyes ciklusban regenerálja, ezáltal az alkalmazott akkumulátorok hosszabb élet ciklussal rendelkeznek. A működési idejük elérheti a ciklusszámuk többszörösét is.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

     PLAZMA-SUN FÉNYCSŐ GYÚJTÓ.

 • A CSP plazma-sun fénycsőgyújtó segítségével az új és a kiégett de le nemgázosodott fénycsövek is tovább működnek 30-50% energia megtakarítással. A rendszer több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek. Fő előnyös tulajdonsága a már kiégett fénycső is tovább működik, magasabb frekvencián működteti a fénycsöveket ezért nem bántja a szemet mivel nincsen villogás, a működési rendszerében is megmutatkozik mivel hideg katódos eljárással működik. Egyszerűbb kiépítés kevesebb anyag felhasználás, a működési idő elérheti a 100 ezer üzemórát is.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

     OUTBACK RENDSZER KIÉPÍTÉS CSP-KONVERTER SEGÍTSÉGÉVEL.

 • A CSP konverter segítségével kiépített outback rendszer több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek. Fő elönyös tulajdonsága már a működési rendszerében is megmutatkozik mivel átkapcsolási idő nélkül biztosítja a hálózati feszültséget a fogyasztók számára a hálózat megszünésével, speciális kapcsolás technikájának köszönhetően 20-25-% energiát is megtakaríthat fogyasztóktól függően. Másik előnyös tulajdonsága, hogy a rákötött akkumulátorokat folyamatossan regenerálja minden egyes ciklusban, és a fogyasztókon keletkezett esetleges tranzienseket is felhasználója.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

     3 FÁZISÚ LIFT MOTOROK MŰKÖDTETÉSE 24V-S AKKUMULÁTRRRÓL, A 3 fázisú CSP KONVERTER SEGÍTSÉGÉVEL.

 • A 3 fázisú CSP konverter hajtású lift motorok több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek. Fő elönyös tulajdonsága már a meghajtási rendszerében is megmutatkozik, speciális meghajtásának köszönhetően 30-40% energiát is spórol, akkor is működik amikor nincsen hálózati feszültség. Másik előnyös tulajdonsága, hogy a lift a mozgásából is előállít az akkumulátorok töltéséhez energiát.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

    CSP KONVERTER HAJTÁSÚ ELEKTROMOS AUTÓ.

 • A CSP konverter hajtású elektromos autó több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik. Fő elönyös tulajdonsága, a meghajtási rendszerében is megmutatkozik. Másik előnyös tulajdonsága, hogy a gépkocsi a mozgásából is előállít a töltéséhez energiát. Hoszabb menetteljesítménye a CSP-konverternek köszönhető, az akkumulátorjait menet közben is regenerálja.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >  belépés

    CO ÉS FOGYASZTÁSCSÖKKENTŐ BERENDEZÉS.

 • A CO és fogyasztáscsökkentő projekt lényege, hogy a fosszilis energiával működő robbanó motorok káros anyag kibocsátását közel nullára redukáljuk, a berendezés használatával a fogyasztásunk is lecsökken, viszont a motor teljesítménye nem csökken, hanem emelkedik.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >


  belépés

    PLAZMA SZOLÁR-LÁMPA.

 • A plazma szolár lámpa projekt lényege, hogy a napelemekkel begyűjtött energiát akkumulátorokban eltároljuk és az éjszaka folyamán, biztosítjuk az energiatakarékos CSP rendszerű fénycsőgyújtó számára.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >
  belépés

    CSP HIBRID RENDSZER KIALAKÍTÁSA, HIBRID AGREGÁTOR.

 • A CSP hibrid rendszerrel meglehet növelni az aggregátorok teljesítményét, többszöröse lesz az indító áramuk, jóval kevesebb üzemanyagot használnak fel a működésükhöz, és az élettartamuk megtöbbszöröződik. Jóval nagyobb indítási nyomaték mellett. A hibrid aggregátor annyit jelent, hogy a CSP-konverter kimenete és egy fosszilis energiával működő aggregátor kimenete, párhuzamosan van kötve.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

    COLD FUSION REAKTOR VÍZBEN.

 • A CSP konverter alkalmazása a hidegfúzió előállítására, Fűtési és elektromos energia előállítása kis energia befektetéssel. A hidegfúzióval elérhető, hogy kis energiával felszabadítjuk a vízben lévő hidrogént, aztán elégetünk, az eltárolt víz felmelegítésére illetve a robbanó motorok által hajtott generátorok meghajtására, amivel hálózati feszültséget állítunk elő.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

    PLAZMA LEVEGÖN VALÓ ALKALMAZÁSA ÜVEG ELŐ ÁLLÍTÁSÁRA.

 • A CSP konverter alkalmazása levegőn, vizes homokból való üveg elő állítása Kis energia befektetésével. A CSP Konverterrel a vizes homokban ívet húzunk, és a nagy hőmérséklet hatására üvegcseppek keletkeznek.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >


  belépés

    ÉJSZAKAI ÁRAM ELTÁROLÁSA, ÉS NAPPAL VALÓ FELHASZNÁLÁSA.

 • Az éjszakai árammal feltöltjük az akkumulátorokat a CSP Konverteren keresztül, és a nappali üzemben felhasználjuk az elektromos, fogyasztok működtetésére, ezáltal a 25 Ft-os áramot felhasználjuk az 50 Ft-os áram helyett, ezáltal az elektromos költségeink közel a felére csökkennek.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >

  belépés

    CSP KONVERTER HAJTÁSÚ ELEKTROMOS HAJÓ.

 • A CSP konverterrel működtethetünk hajókon lévő klima rendszert, bármilyen elektromos fogyasztot 1-illetve 3 fázisút. A CSP konverterrel meghajtottunk egy 3 fázisú 400V-s 4kw-os 1400-as fordulatszámú, és 26 Nm-s nyomatékkal rendelkező motort, egy 1500 kg-s hajótest meghajtására használtuk fel. Ezzel a hajtásunkkal több, mint 5 km/órás sebességet értünk el.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >  belépés

    A TRIALSUN HIBRID NAPELEMES TETŐFEDŐ MODUL PROJEKT.

 • A TRIALSUN HIBRID berendezés név annyit jelent, hogy egy készülékbe van integrálva a napelem, a CSP-konverter, és az akkumulátor. Így jött létre a TRIALSUN-HIBRID napelemes tetőfedő modul melynek a kimenetén 230 V-s kapocsfeszültség keletkezik.
  >>> RÉSZLETES INFORMÁCIO A PROJEKTRŐL. >>> >
 • Elérhetőségeink >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht