Fejlesztés alatt álló berendezéseink
Elektromos fejlesztéseink
Mechanikus fejlesztéseink
Hibrid fejlesztéseink
Egyéb fejlesztéseink
 
 
 
                                                                   
belépés

   CSP-MOBIL ENERGY KOFFER.

 • CSP-geantă de transport de energie mobil este de mare importanță pentru zonele sinistrate a aprovizionării cu energie. Sistemul va avea, de asemenea, o serie de avantaje, principala caracteristică benefice ale mobilității în sine, din moment ce momente locație pentru a instala și poate fi instalat în diferite circumstanțe. Motivul operațiunea este deja utilizat în sistemele de generator adaptate în scopul de a creste performanta, doar rezultatele trebuie să fie conectat și dispozitivul preia generatorul de semnal de sincronizare și ieșire a echipamentelor și baterii în încărcător va începe încărcarea caracteristică. Alte caracteristici avantajoase de Sistemul de operare este, de asemenea, văzută ca un dispozitiv pentru a regenera bateriile utilizate în fiecare ciclu, astfel Bateriile folosite au un ciclu de viață mai lungă. Timpul de funcționare de până la de mai multe ori numărul de cicluri, de asemenea.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >

  belépés

     PLASMA COLECTOR SUN FLUORESCENTE.

 • plasma fluorescentă CSP-soare folosind noua și a petrecut lămpile fluorescente gázosodott, dar nu continua să opereze 30-50% din energie economii. Sistemul va avea, de asemenea, o serie de avantaje. Caracteristică avantajoasă din tubul principal este deja cheltuite pe lucrări funcționează la frecvențe mai mari decât tuburile fluorescente nu ar trebui sa doara ochii, deoarece nu există nici un flicker, sistemul de operare este, de asemenea, văzută ca procese cu catod rece. Desfășurarea mai ușoară de consumul de substanțe mai puțin, timpul de funcționare până la 100 de mii de ore de funcționare, de asemenea.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >

  belépés

     Outback CSP-BUILDING sistemului cu ajutorul CONVERTIZOR.

 • Convertorul de construit sistem Outback CSP poate avea mai multe proprietăți benefice. Principalele benefice caracteristică a sistemului de operare este, de asemenea, văzută ca asigurarea timpul de transfer, fără curent alternativ pentru consumatori de încetare a rețelei, datorita unei tehnici speciale de comutare pentru 20 - 25 -%, în funcție de consumatorii economii de energie. O altă caracteristică pozitiv este faptul că bateriile regenerează în mod constant acoperite cu fiecare ciclu, și a consumatorilor Orice utilizator este generat tranzitorii.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >

  belépés

     LIFT trei faze de funcționare motor AKKUMULÁTRRRÓL 24V-S, un convertor 3-faze la CSP.

 • 3-faze Convertor CSP motoare alimentate de ridicare, de asemenea, au mai multe avantaje. Principalele benefice caracteristică este, de asemenea, evidentă în sistemul de propulsie, datorită propulsie speciale economisirea de energie 30-40%, funcționează chiar și atunci când nu există nici o putere. O altă caracteristică pozitivă este că mișcarea de lift la încărcător generează energie.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >

  belépés

    CSP CONVERTER-Driven ELECTRIC CAR.

 • Convertor de CSP-alimentat masina electrica are, de asemenea, o serie de avantaje. Caracteristica principală benefice ale sistemul de propulsie sunt aparente. O altă caracteristică pozitivă este că mișcarea a masinii, de asemenea, generează tarifare a energiei. Performanță mai-de funcționare ale convertorului CSP datorită regenera bateriile, în timp ce în mișcare.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >  belépés

    ȘI ECHIPAMENTE CO economia de combustibil.

 • Proiectul constă din CO și, economia de combustibil pe care motoarele de energie fosili explozive de emisie este redus la aproape zero, dispozitivul utilizând de consum poate fi scade, dar performanța motorului nu este diminuată, dar a crescut.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >


  belépés

    PLASMA-lumină solară.

 • Lampa plasma proiect solar este ca bateriile va stoca energia solară colectate și în timpul nopții pentru a furniza energie pentru lămpi fluorescente CSP-bazate pe.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >
  belépés

    CSP sistem hibrid, Agresivitate hibrid.

 • Sistemul hibrid CSP ar putea crește randamentul generatoarelor, va fi un multiplu al curentului de pornire, combustibil mult mai puțin folosite în operațiunile lor, și să se înmulțească viețile noastre. Mult mai mare cuplu de pornire. generator hibrid înseamnă că CSP-convertor și o putere de energie fosilă, producția cumulată, este conectat în paralel.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >

  belépés

    Cold Fusion APA reactor.

 • aplicarea CSP a producției convertorului de fuziune la rece, încălzirea și energia electrică produsă cu investiții redus de energie. fuziune la rece este disponibil pentru consum redus de energie eliberată de hidrogen în apă, și apoi incinerate, apa stocată este calda si generatoare explozive-driven, motoare de propulsie, care De curent alternativ pe care le producem.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >

  belépés

    Utilizare a aerului PLASMA GLASS afirmația PRE.

 • Convertor CSP aplicarea în aer, sticlă de apă nisip în susținute pentru o investiție mică de energie. Convertor arc CSP, nisipul ud este redactat, iar temperaturile ridicate din sticlă-picături sunt formate.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >


  belépés

    Pentru depozitare FLOW zi și noapte pentru UTILIZARE.

 • Noapte umplut cu energie electrică în bateriile de CSP, prin intermediul sistemului de conversie și să utilizeze puterea de plante vii, mânca operație, astfel 0,1 euro utiliza curent 0,2 euro în loc de energie electrică, prin urmare, costurile electric sunt aproape de înjumătățit.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >

  belépés

    CSP BOAT CONVERTER-Driven ELECTRIC.

 • convertor poate funcționa în bărci CSP sistemul climatic de orice consumator electric este de 1 sau 3 faze. Convertor conduce un CSP pe o 400V 3 faze și 4kW-inch 1400 rpm și 26 Nm-uri cuplu motor, un 1500 kg au fost folosite în propulsie și coca. Acest hajtásunkkal mai mult de 5 kilometri pe oră a fost atins.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >  belépés

    TRIALSUN HYBRID SOLAR PROIECT MODUL ROOF.

 • Sistemul hibrid este TRIALSUN înseamnă că este un dispozitiv integrat în celule solare, CSP-convertor, și bateria. Acesta este modul în care modulul hibrid solar-acoperișuri TRIALSUN care ieșirile 230 din Vs tensiunea la borne generate.
  >>> Informații detaliate despre proiect. >>> >
 • A lua legatura cu  >  
   
   
  már magyarul van :)   not yet   noch nicht